Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Διεθνής φωτογραφικός διαγωνισμός κατά του καρκίνου του μαστού
[Η Ναυτεμπορική]: Διεθνής φωτογραφικός διαγωνισμός κατά του καρκίνου του μαστού

[Η Ναυτεμπορική]: Διεθνής φωτογραφικός διαγωνισμός κατά του καρκίνου του μαστού

Η Νατάσα Παζαϊτη, MD, PHD, FEBS, Γενική χειρουργός, Ειδική στην Ογκολογική και Επανορθωτική χειρουργική του Μαστού, εκπροσωπεί την Ελλάδα συμμετέχοντας σε Διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού – Pink Glove Photo Competition.

Η περίοδος ψηφοφορίας είναι μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2016, ενώ όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν, μπορούν να κάνουν «like» στη φωτογραφία «Helping Hand» .

H Pink Glove είναι μια διεθνής οργάνωση η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σύμβολό της είναι το ροζ χειρουργικό γάντι. Μέλη της οι εξειδικευμένοι στη νόσο γιατροί και νοσηλευτές. Πέρυσι ως μέσο για την προώθηση του μηνύματος επιστρατεύτηκε ο χορός (pink glove dance). Φέτος τη σκυτάλη παίρνει η φωτογραφία.Σε δήλωσή της, η κ. Παζαΐτη τόνισε: «Είναι η δεύτερη φορά που λαμβάνω μέρος στην εκστρατεία pink glove, ως η μόνη ελληνική συμμετοχή. Η εκστρατεία ευαισθητοποίησης έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα. Η δημοφιλέστερη φωτογραφία θα γίνει εξώφυλλο στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook και θα δημοσιευθεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα σε όλον τον κόσμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!