Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Δίχως τέλος το «σίριαλ» για την Creta Farms
[Η Ναυτεμπορική]: Δίχως τέλος το «σίριαλ» για την Creta Farms

[Η Ναυτεμπορική]: Δίχως τέλος το «σίριαλ» για την Creta Farms

Βασική προϋπόθεση από πλευράς τραπεζών, προκειμένου να «ξεκλειδώσει» η όποια χρηματοδότηση, εξακολουθεί να αποτελεί η ενεχυρίαση μετοχών.

Της Δανάης Αλεξάκη
[email protected]

Παρατείνεται το «σίριαλ» της διάσωσης της αλλαντοβιομηχανίας Creta Farms, καθώς η προγραμματισμένη για χθες γενική συνέλευση των μετόχων αναβλήθηκε για την 23η Σεπτεμβρίου. Αιτήματα για αναβολή υπεβλήθησαν και από τους δύο βασικούς μετόχους, ήτοι τους κ.κ. Κωνσταντίνο και Εμμανουήλ Δομαζάκη.

Με την κλεψύδρα της επιβίωσης της εταιρείας να «στερεύει» όσο περνούν οι μέρες, το σκηνικό παραμένει θολό, η σχέση μεταξύ των βασικών μετόχων αδερφών Δομαζάκη εξακολουθεί να είναι τεταμένη, οι εργαζόμενοι αγωνιούν, ενώ όλα τα εμπλεκόμενα μέρη συνεχίζουν τις διαβουλεύσεις προκειμένου να βρεθεί λύση κυρίως στο πεδίο που αφορά την εκταμίευση ενδιάμεσης χρηματοδότησης ώστε να αποφευχθεί η πλήρης κατάρρευση της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή από την EY.

Βασική προϋπόθεση από πλευράς τραπεζών, προκειμένου να «ξεκλειδώσει» η όποια χρηματοδότηση, εξακολουθεί να αποτελεί η ενεχυρίαση μετοχών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε πρόσφατη συνάντηση στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, υπό την παρουσία του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη, οι εκπρόσωποι των τραπεζών που μετείχαν ζήτησαν από τον κ. Μάνο Δομαζάκη να τους εκχωρήσει τα δικαιώματα ψήφου που κατέχει. Παρά την αρχική του άρνηση να δοθούν ενέχυρο μετοχές, ο κ. Μάνος Δομαζάκης φέρεται ότι επανεξετάζει πιο θετικά το αίτημα των τραπεζών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!