Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Διαψεύδει η Εύη Χριστοφιλοπούλου τα περί συμμετοχής της σε δείπνο για δημιουργία κόμματος
[Η Ναυτεμπορική]: Διαψεύδει η Εύη Χριστοφιλοπούλου τα περί συμμετοχής της σε δείπνο για δημιουργία κόμματος

[Η Ναυτεμπορική]: Διαψεύδει η Εύη Χριστοφιλοπούλου τα περί συμμετοχής της σε δείπνο για δημιουργία κόμματος

H βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου

Για σενάρια τα οποία «έχουν αποκλειστικό στόχο να πλήξουν την ανάκαμψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης» κάνει λόγο η βουλευτής του κόμματος Εύη Χριστοφιλοπούλου, διαψεύδοντας αναφορές που την εμφανίζουν να παρακάθισε δείπνο με νυν και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία νέου κόμματος, τη Δευτέρα.

«Η εμπλοκή του ονόματός μου σε  δημοσιεύματα “περί δείπνων” με συγκεκριμένα στελέχη για τη δημιουργία νέου κόμματος δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το διαψεύδω κατηγορηματικά και ζητώ από όποια μέσα το έχουν δημοσιεύσει την αποκατάσταση της αλήθειας. Πρόκειται για σενάρια τα οποία αποκλειστικό στόχο έχουν να πλήξουν την ανάκαμψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης», αναφέρει η κ. Χριστοφιλοπούλου σε δήλωσή της.

Αφορμή για τη δήλωση της βουλευτού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποτέλεσαν δημοσιεύματα, βάσει των οποίων παραβρέθηκε σε δείπνο που παρέθεσε στη Νέα Σμύρνη ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, σε πρώην και νυν βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!