Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 13 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: «Να διαμορφώσουν έναν χώρο διαλόγου που θα διεκδικεί συνθέσεις» κάλεσε το Ποτάμι ο Γ. Δραγασάκης
[Η Ναυτεμπορική]: «Να διαμορφώσουν έναν χώρο διαλόγου που θα διεκδικεί συνθέσεις» κάλεσε το Ποτάμι ο Γ. Δραγασάκης

[Η Ναυτεμπορική]: «Να διαμορφώσουν έναν χώρο διαλόγου που θα διεκδικεί συνθέσεις» κάλεσε το Ποτάμι ο Γ. Δραγασάκης

«Να διαμορφώσουν έναν χώρο διαλόγου που θα διεκδικεί συνθέσεις και συναινέσεις» κάλεσε το Ποτάμι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης.

Μιλώντας, ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, στο συνέδριο του Ποταμιού, ο κ. Δραγασάκης σημείωσε ότι η αντιπαράθεση «μνημόνιο – αντιμνημόνιο» ανήκει στο παρελθόν και τα ζητήματα που πρέπει να μας απασχολήσουν από εδώ και πέρα, στην περίοδο των επιλογών και διλημμάτων που ξεκινάει, είναι το μέλλον των δικαιωμάτων, η τύχη της Ευρώπης και η επιλογή για μια περίκλειστη ή όχι χώρα.

Ο κ. Δραγασάκης επισήμανε ότι «συμμαχία με τον νεοφιλελευθερισμό και κόμματα που εμπνέονται από αυτόν σημαίνει ακύρωση του προοδευτικού ρόλου».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επεσήμανε ότι παρά τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι, αρκετές φορές στη βουλή ψήφισαν από κοινού νομοσχέδια που αφορούσαν στα δικαιώματα ή συμπίπτουν σε κρίσιμα θέματα της εξωτερικής πολιτικής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!