Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 10 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών της πλοιοκτήτριας Αγγ. Φράγκου
[Η Ναυτεμπορική]: Δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών της πλοιοκτήτριας Αγγ. Φράγκου

[Η Ναυτεμπορική]: Δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών της πλοιοκτήτριας Αγγ. Φράγκου

Στη δέσμευση των λογαριασμών της πλοιοκτήτριας, Αγγελικής Φράγκου, καθώς και της εταιρίας, συμφερόντων της, IRF European Finance Investments, προχωρεί, σύμφωνα με πληροφορίες από τραπεζικές πηγές, η αρμόδια δικαστική λειτουργός, στο πλαίσιο της έρευνας για την έγκριση και χορήγηση χρηματοδότησης από την (τότε) τράπεζα Marfin προς την IRF European Finance Investments υπό όρους που δύνανται να θεωρηθούν επισφαλείς, λόγω ανεπαρκών εγγυήσεων.

Ειδικότερα, η διερευνώμενη υπόθεση αφορά την παροχή δανείου από τη Marfin προς τη συγκεκριμένη εταιρεία, προκειμένου αυτή να αγοράσει μετοχές του ομίλου MIG και MPB, στον οποίο άνηκε η τράπεζα που ενέκρινε και χορήγησε το δάνειο. Το εν λόγω δάνειο είναι ύψους 178 εκατομμυρίων ευρώ και σχετίζεται με τη χρονική περίοδο από το 2006 και μετά (υπενθυμίζεται ότι η IRF European Finance Investments ιδρύθηκε το 2005 με έδρα τις Βερμούδες).

Η συγκεκριμένη απόφαση για τη δέσμευση λογαριασμών εντάσσεται στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση, η οποία έχει περάσει στο στάδιο της κύριας ανάκρισης. Είχε προηγηθεί η άσκηση σχετικών ποινικών διώξεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!