Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: ΔΕΗ: Το νέο σχέδιο ρύθμισης οφειλών
[Η Ναυτεμπορική]: ΔΕΗ: Το νέο σχέδιο ρύθμισης οφειλών

[Η Ναυτεμπορική]: ΔΕΗ: Το νέο σχέδιο ρύθμισης οφειλών

Τη δυνατότητα σε εκατομμύρια οφειλέτες να κάνουν μία νέα αρχή στις υποχρεώσεις του έναντι της ΔΕΗ δίνει η νέα ρύθμιση οφειλών. Πρόκειται για μία αυτοματοποιημένη και ενιαία διαδικασία, με την οποία σύμφωνα με την επιχείρηση, ο οφειλέτης θα μπορεί εύκολα και γρήγορα από το σπίτι του να υπολογογίσει την προκαταβολή και τη μηνιαία δόση, ανάλογα με το ύψος της οφειλής του.

Η εταιρεία κάνει λόγο για έναν διάφανο, απλό και κατανοητό τρόπο ρύθμισης. Η διαδικασία έγκρισης θα είναι αυτόματη και θα γίνεται άμεσα στα καταστήματα με την υποβολή της αίτησης, ενώ αυτόματα θα δίνεται η έγκριση και για τις τηλεφωνικές αιτήσεις που θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.

Η προκαταβολή για την ένταξη στη ρύθμιση θα είναι χαμηλότερη σε σχέση με ό,τι προβλεπόταν έως σήμερα και δεν θα υπερβαίνει το 20% ή εναλλακτικά το 30% εάν επιλεγούν περισσότερες δόσεις (έναντι 40-50% έως σήμερα).

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύει η ρύθμιση, να εξοφλούνται στις καθορισμένες ημερομηνίες οι δόσεις και οι τρέχοντες λογαριασμοί (λογαριασμοί που εκδίδονται μετά τη ρύθμιση).

Όποιος χάσει τη ρύθμιση, για να ενεργοποιηθεί εκ νέου θα πρέπει να καταβάλει τις ληξιπρόθεσμες δόσεις και τρέχοντες λογαριασμούς που εκδόθηκαν με τη ρύθμιση. Εφόσον ο πελάτης είναι συνεπής στην εξόφληση του διακανονισμού, δικαιούται και την έκπτωση συνέπειας στους τρέχοντες λογαριασμούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!