Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Dar Yasin: Ο νικητής του πρώτου διεθνούς βραβείου φωτορεπορτάζ Yannis Behrakis
[Η Ναυτεμπορική]: Dar Yasin: Ο νικητής του πρώτου διεθνούς βραβείου φωτορεπορτάζ Yannis Behrakis

[Η Ναυτεμπορική]: Dar Yasin: Ο νικητής του πρώτου διεθνούς βραβείου φωτορεπορτάζ Yannis Behrakis

Ο Dar Yasin, φωτορεπόρτερ του πρακτορείου Associated Press με βάση του το Σρίναγκαρ του Κασμίρ, είναι ο νικητής του νέου διεθνούς βραβείου φωτορεπορτάζ Yannis Behrakis, όπως ανακοίνωσε το Athens Photo World.

Ο Dar Yasin συμμετείχε στον πρώτο διαγωνισμό για το διεθνές βραβείο Yannis Behrakis με τη δουλειά του «Κασμίρ: ένας πόλεμος χωρίς τέλος», με μια σειρά 24 φωτογραφιών τραβηγμένων μεταξύ 2016 και 2019.

Το διεθνές βραβείο φωτορεπορτάζ Yannis Behrakis, ύψους 15.000 ευρώ, απονέμεται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της ευρύτερης υποστήριξής του προς το Athens Photo World, σε συνεργασία με το Athens Photo World, ακολουθώντας τις εκφρασμένες επιθυμίες και το όραμα του Γιάννη Μπεχράκη.

Ο Dar Yasin αναφέρει για την δουλειά του:

Η κριτική επιτροπή, με πρόεδρο την Ελισάβετ Σαρίδου Μπεχράκη και μέλη την MaryAnne Golon, Υποδιευθύντρια Σύνταξης και Διευθύντρια Φωτογραφίας στην Washington Post και τον Santiago Lyon, Διευθυντή περιεχομένου της Adobe, έλαβε τους φακέλους των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό ανώνυμα, χωρίς καμία ένδειξη για την ταυτότητα των δημιουργών.

Το βραβείο θα απονεμηθεί από την Ελισάβετ Σαρίδου Μπεχράκη σε ειδική εκδήλωση στην διάρκεια του Athens Photo World 2020 ενώ η βραβευθείσα δουλειά του Dar Yasin θα εκτεθεί σε προσωπική του έκθεση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ (η τοποθεσία θα ανακοινωθεί αργότερα μαζί με το πρόγραμμα).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!