Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Costa Azzurra Aqua: Η δύναμη ενός αρώματος που θα μπορούσε να λέγεται και «Καλοκαίρι»
[Η Ναυτεμπορική]: Costa Azzurra Aqua: Η δύναμη ενός αρώματος που θα μπορούσε να λέγεται και «Καλοκαίρι»

[Η Ναυτεμπορική]: Costa Azzurra Aqua: Η δύναμη ενός αρώματος που θα μπορούσε να λέγεται και «Καλοκαίρι»

Δροσερό. Πληθωρικό. Αναζωογονητικό. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που περιγράφουν το νέο άρωμα Costa Azzurra Acqua από τον Tom Ford.

Αιχμαλωτίζει την αίσθηση του δροσερού αέρα της παραλίας στο σώμα, τη στιγμή που τα δέντρα σμίγουν με το αλατισμένο άρωμα της θάλασσας και τη ζεστασιά του ήλιου.

Ακτή, Γαλάζιο, Νερό. Τρεις λέξεις, χιλιάδες εικόνες, ακόμη περισσότερες αναμνήσεις και συναισθήματα από εμπειρίες καλοκαιριού και όχι μόνο. Αυτή είναι η εμπλουτισμένη έκδοση του κλασικού, Ιταλικού Fougère, αρώματος Costa Azzurra με το όνομα Costa Azzurra Aqua.

Από την εμφάνιση ακόμη, το νέο άρωμα του Tom Ford σε προσκαλεί, σε προκαλεί και σου δημιουργεί προσδοκίες. Με ανάλογα υποσχόμενο τρόπο σε προδιαθέτει και το μπουκάλι που πάνω του το γαλάζιο της θάλασσας σμίγει με το χρυσό του καλοκαιρινού ήλιου.

Αμέσως μόλις το ανοίξεις, δικαιώνεσαι.

Την πρώτη στιγμή που το δοκιμάζεις συντελείται μια εμπειρία που δεν απευθύνεται μόνο στην όσφρηση, αλλά μοιάζει να εισέρχεται στην ίδια την ψυχή σου. Είναι γνωστό εξάλλου πια πως η μυρωδιά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις αναμνήσεις. Εικόνες, χρώματα, γεύσεις, ήχοι, συναισθήματα έρχονται και σε τυλίγουν ακριβώς όπως οι σταγόνες του αρώματος που μόλις έχεις νιώσει πάνω και γύρω σου. Η δροσιά του θαλασσινού αέρα, τα αναζωογονητικά νερά και μια ηλιόφωτη παραλία στήνουν το ιδανικό σκηνικό πάνω στο σώμα σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!