Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: “Χρυσοφόρος για την Ελλάδα” η επένδυση της Ελληνικός Χρυσός στα Μεταλλεία Κασσάνδρας
[Η Ναυτεμπορική]: “Χρυσοφόρος για την Ελλάδα” η επένδυση της Ελληνικός Χρυσός στα Μεταλλεία Κασσάνδρας

[Η Ναυτεμπορική]: “Χρυσοφόρος για την Ελλάδα” η επένδυση της Ελληνικός Χρυσός στα Μεταλλεία Κασσάνδρας

Στην πλούσια γη της Βόρειας Ελλάδας και στο αποδοτικό από πλευράς μεταλλευμάτων υπέδαφος της Χαλκιδικής δραστηριοποιείται η Ελληνικός Χρυσός. Η ελληνική μεταλλευτική εταιρεία χρυσού, αργύρου, μολύβδου, ψευδαργύρου και χαλκού, με έδρα την Αθήνα από το 2004, αναπτύσσει και λειτουργεί με υπευθυνότητα, ασφάλεια και υπό αυστηρούς περιβαλλοντικούς όρους τα Μεταλλεία Κασσάνδρας στη ΒΑ Χαλκιδική, απασχολώντας πάνω από 1.600 εργαζόμενους. Το τρίπτυχο της φιλοσοφίας της συνοψίζεται στη συνεργασία με την τοπική κοινωνία – στο σεβασμό στο περιβάλλον– στην ασφάλεια για τους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Η Ελληνικός Χρυσός αποτελεί θυγατρική της Καναδικής Eldorado Gold Corporation με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα, ανάπτυξη και λειτουργία μεταλλείων ανά τον κόσμο και έδρα στο Βανκούβερ του Καναδά, με εμπειρία διαχείρισης μεταλλευτικών έργων σε Καναδά, Ελλάδα, Τουρκία, Βραζιλία, Σερβία και Ρουμανία, ενώ είναι εισηγμένη στα Χρηματιστήρια του Τορόντο και της Νέας Υόρκης.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά τα στελέχη της ελληνικής θυγατρικής «η δέσμευσή μας να υπηρετούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα τις αρχές αυτές, καθώς και η προσήλωσή μας να λειτουργούμε βάσει των υψηλότερων προτύπων ασφαλείας και περιβαλλοντικής διαχείρισης διεθνώς, συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξη των Μεταλλείων Κασσάνδρας και δημιουργεί τις προϋποθέσεις που θα καταστήσουν την Ελλάδα μια από τις σημαντικότερες χώρες παραγωγούς χρυσού και χαλκού διεθνώς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!