Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Χρηματιστήριο: Μέρα φυγής από το ρίσκο διεθνώς με ανάλαφρο τζίρο
[Η Ναυτεμπορική]: Χρηματιστήριο: Μέρα φυγής από το ρίσκο διεθνώς με ανάλαφρο τζίρο

[Η Ναυτεμπορική]: Χρηματιστήριο: Μέρα φυγής από το ρίσκο διεθνώς με ανάλαφρο τζίρο

Του Κώστα Ιωαννίδη
[email protected]

Στη δεύτερη συνεδρίαση της εβδομάδας, οι θεσμικοί μετά από άνοιγμα με οριακό πτωτικό χάσμα 0,42 μονάδων από το κλείσιμο της προηγούμενης (856,99), προκάλεσαν την εγγραφή του μέγιστου μέρας στις 868,16 μονάδες από τις 868,18 την προηγούμενη. Αμέσως μετά ακολούθησε μια γεμάτη νευρικότητες καθοδική κίνηση που έφερε στις 13:45 τον ΓΔ στο επίπεδο των 859,54 μονάδων, από 857,39, που ήταν το κατώτερο για το μέσο όρο τη Δευτέρα. Από τότε σε όλο το δεύτερο μέρος της συνόδου η κίνηση των τιμών ήταν πλαγιο ανοδική με μικρή κλίση και μέσα σε αρνητικό διαρκώς πεδίο.

Ήταν τελικά ξεκάθαρα πτωτική η κίνηση του ΓΔ από τις 10:32 και σταθερά σε αρνητικό πεδίο ως τις δημοπρασίες που ώθησαν ψηλότερα τους βασικούς δείκτες και το κλείσιμο πήρε μια κάποια απόσταση από τον πυθμένα της μέρας.

Επανεμφανίστηκε η δυναμική των σαφώς καθοδική συνεδριάσεων, δηλαδή η εγγραφή του πυθμένα στο μέσο της συνόδου και μετά αναζήτηση ή υπόσχεση για αναζήτηση ανώτερου μέρας ως τις 17:00 αλλά με τιμές κοντά στο χαμηλό. Αλλά στο τελευταίο ημίωρο και τις δημοπρασίες ο ΓΔ είχε ανοδική πορεία. Η συνολική κίνηση τον οδήγησε στο τέλος σε επίπεδα που είχαν 6,25 μονάδες απόσταση από το ανώτερο ημέρας. Η πορεία απομάκρυνσης από τα επίπεδα (792 μονάδες) που σημειώθηκαν στις πτωτικές συνόδους του Αυγούστου στην Αθήνα δεν συνεχίστηκε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!