Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Χρηματιστήριο: Με καλύτερους όγκους συνέχεια της ανόδου με γενικευμένο ενδιαφέρον
[Η Ναυτεμπορική]: Χρηματιστήριο: Με καλύτερους όγκους συνέχεια της ανόδου με γενικευμένο ενδιαφέρον

[Η Ναυτεμπορική]: Χρηματιστήριο: Με καλύτερους όγκους συνέχεια της ανόδου με γενικευμένο ενδιαφέρον

Του Κώστα Ιωαννίδη
[email protected]

Στην προτελευταία συνεδρίαση της τελευταίας εβδομάδας του Αυγούστου, οι θεσμικοί μετά από άνοιγμα με ανοδικό χάσμα 2,08 μονάδων από το κλείσιμο της προηγούμενης (843,42), προκάλεσαν την εγγραφή του κατώτερου μέρας για το μέσο όρο στις 843,46 από 825,30 μονάδες την προηγούμενη, στις 11:08. Αμέσως μετά, ξεκίνησε μια ικανής σχετικά διάρκειας αντίδραση που δεν έφερε υπέρβαση του επιπέδου των 856 μονάδων για μερικά δέκατα στις 14:02. Αλλά στις 15:55 ο ΓΔ είχε οδηγηθεί στις 851 μονάδες από όπου μετά είχαμε επανάληψη της σχεδόν κατακόρυφης αναζήτησης ανώτερου μέρας που ορίστηκε τελικά στις δημοπρασίες για τον ορισμό των τιμών κλεισίματος και ήταν οι 858,50 από 843,42 μονάδες την Τετάρτη. Άλλωστε το βασικό χαρακτηριστικό ήταν ότι το κατώτερο μέρας ήταν η σύμφωνα με την αγοραία συναίνεση στήριξη του δείκτη στο παρελθόν που είχε μετατραπεί σε αντίσταση και απείχε 22 μονάδες από το χαμηλό της προηγούμενης συνόδου. Η ανοδική κίνηση στο τέλος στις 17:00 τον άφησε στις 857,04 μονάδες. Υπήρξε συνέχεια στη ζήτηση στις δημοπρασίες το κλείσιμο έγινε ψηλότερα αφού η ζήτηση για τις Τραπεζικές μετοχές κορυφώθηκε στις δημοπρασίες. Το κλείσιμο έγινε και μέγιστο μέρας για τρίτη μέρα στη σειρά.

Ο ΓΔ δεν πέρασε ούτε στιγμή σε αρνητικό πεδίο. Απόκτησε πορεία ανοδική χωρίς πισωγυρίσματα την τελευταία ώρα. Η καθοδική κίνηση σε θετικό πεδίο τον έφερε κοντά αλλά όχι κάτω από τις 843, αλλά τότε κύματα εντολών αγοράς αναίρεσαν την προσπάθεια αναζήτησης για νεότερα χαμηλά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!