Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Χρηματιστήριο: Ελεγχόμενη πτώση με αποσυντονισμό από τα διεθνή
[Η Ναυτεμπορική]: Χρηματιστήριο: Ελεγχόμενη πτώση με αποσυντονισμό από τα διεθνή

[Η Ναυτεμπορική]: Χρηματιστήριο: Ελεγχόμενη πτώση με αποσυντονισμό από τα διεθνή

Στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας και τελευταία του μήνα, οι θεσμικοί, μετά από άνοιγμα στις 868,79 με πτωτικό χάσμα 1,56 της μονάδας από το κλείσιμο της προηγούμενης (870,35), προκάλεσαν την εγγραφή του ανώτερου για τον ΓΔ οδηγώντας τον στις 11:20 στο επίπεδο των 872,30 από 871,70 την Παρασκευή. Αλλά αμέσως μετά ξεκίνησε μια κάθοδος νευρική αλλά σταθερή και μεγάλης κλίσης με υποχώρηση του δείκτη ανά ώρα δυο μονάδες που έδειξε πως η αναζήτηση πυθμένα θα είχε διάρκεια και πράγματι η εγγραφή του κατώτερου για το μέσο όρο ήρθε στις 15:54 στο επίπεδο των 862,71 μονάδων από 865,02 την προηγούμενη σύνοδο.

Μετά από δύο λεπτά ξεκίνησε μια άνοδος νευρική αλλά σχεδόν κατακόρυφης κλίσης χωρίς πισωγυρίσματα που έδειξε ότι το μέγιστο δεύτερου μέρους θα ερχόταν με το πέρας της ελεύθερης διαπραγμάτευσης και όντως ο ΓΔ έφθασε οριακά κάτω από τις 869 μονάδες. Ήταν η ζήτηση τραπεζικών μετοχών μια ώρα πριν το κλείσιμο που διατηρήθηκε ως το πέρας της ελεύθερης διαπραγμάτευσης τον έφερε ξανά κοντά στις 870. Στο πέρας της ελεύθερης διαπραγμάτευσης ο ΓΔ σταμάτησε στις 868,88 μονάδες που ήταν 6,17 πάνω από τον πυθμένα της συνόδου.

Ήταν τελικά σταθεροποιητική η κίνηση του ΓΔ με τον περισσότερο χρόνο για τους βασικούς δείκτες σε αρνητικό πεδίο με εξαίρεση το διάστημα από τις 11:08 ως τις 12:42 που ήταν θετική η μεταβολή στους βασικούς δείκτες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!