Τρίτη, 21 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Χρηματιστήριο: Η διάθεση για ρίσκο διεθνώς και οι αλλαγές στους δείκτες ΜSCI φρέναραν την πτώση
[Η Ναυτεμπορική]: Χρηματιστήριο: Η διάθεση για ρίσκο διεθνώς και οι αλλαγές στους δείκτες ΜSCI φρέναραν την πτώση

[Η Ναυτεμπορική]: Χρηματιστήριο: Η διάθεση για ρίσκο διεθνώς και οι αλλαγές στους δείκτες ΜSCI φρέναραν την πτώση

Του Κώστα Ιωαννίδη
[email protected]

Στην δεύτερη συνεδρίαση της εβδομάδας, οι θεσμικοί έδωσαν στις τιμές των βασικών δεικτών ανοδική πορεία, με τον μέσο όρο μόνο ελάχιστα λεπτά κάτω από το κλείσιμο της Δευτέρας. Από τις 10:30 ο ΓΔ, με τιμή ανοίγματος στις 725,20 που αντιστοιχούσε σε ανοδικό χάσμα 0,55 μονάδων αναζήτησε σχετικά γρήγορα το μέγιστο, ξεπερνώντας στις 10:33 τις 732 μονάδες. Αλλά κύματα πιέσεων αμέσως μετά, έφεραν στις 11:39 το ελάχιστο μέρας στις 724,44 από 724,53 μονάδες την προηγούμενη σύνοδο.

Η αντίδραση που ακολούθησε είχε μεγάλη διάρκεια και έφερε το μέγιστο μέρας στις 735,49 από 737,86 την προηγούμενη σύνοδο που εμφανίστηκε στις 14:30. Κατόπιν από τις επιλογές των ισχυρών παραγόντων επιβλήθηκε πλάγια πορεία με ισορροπία της προσφοράς έναντι της ζήτησης και δεν φάνηκε στο δεύτερο μέρος να αναζητήθηκε κατώτερο χαμηλότερα των 732 μονάδων. Εμφανίστηκαν πιέσεις στην εξέλιξη των δημοπρασιών, αλλά διατηρήθηκαν κέρδη της τάξης του +1%, λειτουργώντας σαν ένα από τα ενθαρρυντικά στη διάθεση για ρίσκο από τη σύνοδο αυτή.

Σε αρκετά μεγάλο διάστημα, από τις 13:30 ως τις 17:20, εμφάνισε πλάγια πορεία ανάμεσα στις 732 ως τις 735 μονάδες. Ήταν περίοδος συντονισμένης με τα διεθνή μάχης από την πλευρά των αισιόδοξων. Το ποσοστό της ανόδου στα χρηματιστήρια των ΗΠΑ ανάγκασε σε διεύρυνση των κερδών στην Ευρώπη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!