Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Χρηματιστήριο: Άνοδος τη στατιστικά κατάλληλη ώρα, με τραπεζική βάση και γενικό χαρακτήρα
[Η Ναυτεμπορική]: Χρηματιστήριο: Άνοδος τη στατιστικά κατάλληλη ώρα, με τραπεζική βάση και γενικό χαρακτήρα

[Η Ναυτεμπορική]: Χρηματιστήριο: Άνοδος τη στατιστικά κατάλληλη ώρα, με τραπεζική βάση και γενικό χαρακτήρα

Του Κώστα Ιωαννίδη
[email protected]

Στη δεύτερη συνεδρίαση της εβδομάδας, οι τιμές, μετά από άνοιγμα στις 866,81, (με πτωτικό χάσμα 1,47 μονάδες από το κλείσιμο της προηγούμενης 855,92), δεν κινήθηκαν προς αναζήτηση του κατώτερου μέρας αφού η εγγραφή του, ταυτίστηκε με την τιμή στο άνοιγμα με κατώτερο τη Δευτέρα τις 853,53 μονάδες. Ο ΓΔ πέρασε γρήγορα σε κίνηση σε θετικό πεδίο μόνιμα. Το μακρύ ανοδικό διάστημα κατέληξε με την εμφάνιση του ανώτερου μέρας για τον ΓΔ στις 17:12. Ήταν μια συνεδρίαση με αντίθετα βασικά χαρακτηριστικά από την προηγούμενή της. Η είσοδος των θεσμικών του δολαρίου έφερε μείωση της προσφοράς στις δημοπρασίες και έκλεισε ακόμα ψηλότερα στο ανώτερο μέρας.

Η μονιμότητα στην υπεροχή της ζήτησης των τραπεζικών μετοχών, από τις 10:30 ως το κλείσιμο, καθόρισαν την πορεία του μέσου όρου. Η προσφορά ήταν χαμηλότερη έναντι της ζήτησης για αυτές, από τις 10:30 ως τις 12:55 και υπήρξε αντιστροφή από τη στιγμή της εγγραφής του ανώτερου ως το πέρας της ελεύθερης διαπραγμάτευσης. Ο δείκτης τους σημείωσε μέγιστο μέρας στις 855 που εμφανίστηκε στις 12:55, υποχρεώθηκε να βρεθεί μια φορά οριακά κάτω από τις 819 μονάδες στις 10:30. Με αποτέλεσμα, η δυναμική τους να κρατήσει τον ΓΔ επί 5 συνεδρίες χαμηλότερα από τις 877. Άρα αυτό το επίπεδο, παραμένει ως αντίσταση παρά το +1,23% της σημερινής συνόδου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!