Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Χρηματιστήριο: Ανατροπή της καθόδου μετά την επιστροφή της διάθεσης για ρίσκο διεθνώς
[Η Ναυτεμπορική]: Χρηματιστήριο: Ανατροπή της καθόδου μετά την επιστροφή της διάθεσης για ρίσκο διεθνώς

[Η Ναυτεμπορική]: Χρηματιστήριο: Ανατροπή της καθόδου μετά την επιστροφή της διάθεσης για ρίσκο διεθνώς

Του Κώστα Ιωαννίδη
[email protected]

Στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, οι θεσμικοί έδωσαν στις τιμές των βασικών δεικτών ανοδική πορεία, με τον μέσο όρο μόνιμα πάνω από το κλείσιμο της Πέμπτης. Από τις 10:30 ο ΓΔ, με τιμή ανοίγματος στις 729,81 που αντιστοιχούσε σε ανοδικό χάσμα 1,19 μονάδων έγραψε επίσης το ελάχιστο μέρας από τις 723,35 μονάδες την προηγούμενη σύνοδο. Το μέγιστο μέρας στις 743,25 από 741,74 την προηγούμενη σύνοδο εμφανίστηκε στις 14:20. Άρα από την έναρξη επιβλήθηκε ανοδική πορεία και με κλιμάκωση της ζήτησης αναζητήθηκε επανειλημμένα το μέγιστο μέρας. Εμφανίστηκε τρεις ώρες πριν το τέλος στις δημοπρασίες και ήταν ψηλότερα από της προηγούμενης μέρας λειτουργώντας ενθαρρυντικά στη διάθεση για ρίσκο.

Σε αρκετά μεγάλο διάστημα, από τις 12:24 ως τις 14:12, εμφάνισε πλάγια πορεία ανάμεσα στις 740 ως τις 742 μονάδες και σαν κατάληξη μιας μελετημένης μάχης από την πλευρά των αισιόδοξων για το πρώτο μέρος κινήθηκε απότομα προς το μέγιστο που ήταν κατάλληλο για να ορίσει η αγορά της Αθήνας την δυνατότητα του ΓΔ να αντιδράσει από το χαμηλό της Πέμπτης που είχε να εμφανιστεί από την πρωταπριλιά ως χθες.

Στο δεύτερο μέρος οι δείκτες κινήθηκαν από τους θεσμικούς πτωτικά και πλάγια, αλλά μέσα σε θετικό πεδίο, ενώ φάνηκε πως τους δινόταν κίνηση σε στενή διακύμανση σε ζώνη τιμών που σταδιακά χαμήλωνε από τις 740 μονάδες χωρίς να απειλούνται όμως με διάτρηση καθοδικά οι 732,5.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!