Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Χρ. Σπίρτζης: Τέλος στα πλαστά εισιτήρια με την ηλεκτρονική κάρτα
[Η Ναυτεμπορική]: Χρ. Σπίρτζης: Τέλος στα πλαστά εισιτήρια με την ηλεκτρονική κάρτα

[Η Ναυτεμπορική]: Χρ. Σπίρτζης: Τέλος στα πλαστά εισιτήρια με την ηλεκτρονική κάρτα

Κατά τον υπουργό Μεταφορών, σήμερα το φαινόμενο των πλαστών καρτών και εισιτηρίων είναι πρόβλημα με απώλειες μεγαλύτερες στα έσοδα, από αυτές του φαινομένου της εισιτηριοδαφυγής.

Νέα προειδοποίηση προς τους εργαζόμενους της ΣΤΑΣΥ απηύθυνε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, κατηγορώντας παράλληλα όσους αντιδρούν στο ηλεκτρονικό εισιτήριο ότι θέλουν να συνεχιστεί η έκδοση πλαστών εισιτηρίων και καρτών. 

Μιλώντας στην Επιτροπή Ακροάσεων της Βουλής ο κ. Σπίρτζης είπε ότι δεν θα υπάρξει ανοχή σε όσους θέλουν να συνεχιστεί η έκδοση πλαστών εισιτηρίων και καρτών και επανέλαβε ότι για τους υπαλλήλους που αρνούνται να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και να κάνουν τη δουλειά τους «υπάρχει ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας και υπάρχουν οι πρόνοιες του πειθαρχικού δικαίου».

«Υπάρχουν σωματεία και συνδικαλιστές που θέλουν να πάει η κοινωνία παρακάτω, και αυτούς τους τιμούμε. Υπάρχουν και άλλοι που λειτουργούν με τον τρόπο που εξέθρεψε αρνητικά φαινόμενα. Αυτές τις ομάδες δεν θα τις καλύψουμε», σημείωσε και έκανε ειδική μνεία και στην έρευνα των εισαγγελικών Αρχών για τα πλαστά εισιτήρια στη ΣΤΑΣΥ. Αναφέρθηκε δε και στην εξάρθρωση κυκλώματος και τη σύλληψη εργοστασίου που τύπωνε πλαστά εισιτήρια. 

«Δεν πρόκειται να χαριστούμε ούτε μία ημέρα για να αφήσουμε περιθώριο σε όσους συνεχίζουν να θέλουν να πουλιούνται πλαστές κάρτες και πλαστά εισιτήρια», επέμεινε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!