Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Χρ. Σπίρτζης: Ευσεβής πόθος του Κυρ. Μητσοτάκη οι εκλογές
[Η Ναυτεμπορική]: Χρ. Σπίρτζης: Ευσεβής πόθος του Κυρ. Μητσοτάκη οι εκλογές

[Η Ναυτεμπορική]: Χρ. Σπίρτζης: Ευσεβής πόθος του Κυρ. Μητσοτάκη οι εκλογές

Με αφορμή άλλο ερώτημα, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, είπε πως «στόχος είναι να ολοκληρώσουμε την τετραετία». «Δεν νομίζω ότι μπαίνει θέμα εκλογών» συμπλήρωσε, λέγοντας πως οι εκλογές είναι ευσεβής πόθος του κ. Μητσοτάκη

Η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί και τα αποτελέσματα θα είναι καλά, εκτίμησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον Real FM.

Όπως είπε, η ελληνική κυβέρνηση έχει ολοκληρώσει σειρά από τις δεσμεύσεις της χώρας και συνεχίζει μια πολύ σκληρή διαπραγμάτευση. Στόχος είναι να κερδίσουμε τη διευθέτηση χρέους και την ποσοτική χαλάρωση, πρόσθεσε. 

Ερωτηθείς αν η Ελλάδα θα πάρει οριστική και μόνιμη λύση για το χρέος, ο κ. Σπίρτζης απάντησε πως δεν μπορεί κανείς να ξέρει από τώρα τι θα προκύψει από τη διαπραγμάτευση, σημείωσε όμως ότι σε κάθε περίπτωση θα μπει ένα χρονοδιάγραμμα.

Με αφορμή άλλο ερώτημα, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, είπε πως «στόχος είναι να ολοκληρώσουμε την τετραετία». «Δεν νομίζω ότι μπαίνει θέμα εκλογών» συμπλήρωσε, λέγοντας πως οι εκλογές είναι ευσεβής πόθος του κ. Μητσοτάκη. 

Στο ερώτημα αν η ελληνική κοινωνία μπορεί να σηκώσει άλλα μέτρα, ο κ. Σπίρτζης απάντησε αρνητικά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η κοινωνία είναι εξαντλημένη. 

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!