Σάββατο, 21 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 7 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Χρ.Σπίρτζης: Δικαίωση η έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους αυτοκινητόδρομους
[Η Ναυτεμπορική]: Χρ.Σπίρτζης: Δικαίωση η έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους αυτοκινητόδρομους

[Η Ναυτεμπορική]: Χρ.Σπίρτζης: Δικαίωση η έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους αυτοκινητόδρομους

Η έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου «αποτελεί πλήρη δικαίωση των όσων έχουμε πει για τις συμβάσεις της Ν.Δ. και τις αναθεωρήσεις, για τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση των έργων για το ότι παραλάβαμε σταματημένα έργα με όχι μόνο μεγάλα ποσά αλλά και με μεγάλες εκκρεμότητες, πάνω από 50%, στις απαλλοτριώσεις, στις αδειοδοτήσεις και στα αρχαιολογικά έργα», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Μιλώντας στο , ανέφερε ότι «οι διεκδικήσεις των παραχωρησιούχων ήταν πάνω από 1,2 δισ. και με τη διαπραγμάτευση που πέτυχε η ελληνική κυβέρνηση κερδήθηκαν 764 εκατ. και η Ν.Δ. είχε το θράσος να χαρακτηρίσει το υπόλοιπο πανωπροίκια».

«Η έκθεση και τα στοιχεία που παρουσιάζει δείχνουν το τι γινόταν από τον παλαιοκομματισμό στα δημόσια έργα στην χώρα μας και στις αρχικές συμβάσεις και στις αναθεωρήσεις τους και αποτελούν την καλύτερη δικαίωση και για το πως ολοκληρώθηκαν τα έργα αλλά και για τις θεσμικές αλλαγές που έχουν γίνει» , δήλωσε ο κ. Σπίρτζης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!