Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Χονγκ Κονγκ: Η Κάρι Λαμ ανοίγει διάλογο με τους πολίτες
[Η Ναυτεμπορική]: Χονγκ Κονγκ: Η Κάρι Λαμ ανοίγει διάλογο με τους πολίτες

[Η Ναυτεμπορική]: Χονγκ Κονγκ: Η Κάρι Λαμ ανοίγει διάλογο με τους πολίτες

Διάλογο με τους πολίτες δεσμεύτηκε ότι θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα η επικεφαλής της κυβέρνησης του Χονγκ Κονγκ Κάρι Λαμ και το επιτελείο της, σε μία προσπάθεια να αποκλιμακώσει την ένταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες.

Η Κάρι Λαμ πιέζεται από το Πεκίνο να καταλαγιάσει την οργή των πολιτών, οι οποίοι συνεχίζουν ακάθεκτοι τις διαδηλώσεις τους και συχνά συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, δήλωσε ότι ο διάλογος θα είναι όσο το δυνατόν πιο «ανοιχτός», με τους πολίτες να έχουν το δικαίωμα να υπογράψουν για να συμμετέχουν σε αυτόν.

«Η κοινωνία του Χονγκ Κονγκ έχει συσσωρεύσει πολλά βαθιά ριζωμένα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα. Ελπίζω αυτές οι διαφορετικές μορφές διαλόγου να δημιουργήσουν το βήμα για να τα συζητήσουμε», δήλωσε η επικεφαλής της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Επί τάπητος, σύμφωνα με την Κάρι Λαμ, θα τεθούν και οι ελλείψεις στη στέγαση, σε μία από τις πολυπληθέστες πόλεις του κόσμου, με τα 7,4 εκατομμύρια κατοίκους. Το πρόβλημα της ακριβής στέγασης αγγίζει κυρίως τους νέους που αναζητούν σπίτια για να ζήσουν μόνοι τους.

Σε κάθε περίπτωση, η Κάρι Λαμ επανέλαβε ότι οι αστυνομικές αρχές θα συνεχίσουν να λαμβάνουν μέτρα για να πατάξουν τη βία, το οποίο αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!