Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Με χιουμοριστικό σχόλιο για τις γραβάτες υποδέχθηκε τον Δ. Κουτσούμπα ο Κ. Μητσοτάκης
[Η Ναυτεμπορική]: Με χιουμοριστικό σχόλιο για τις γραβάτες υποδέχθηκε τον Δ. Κουτσούμπα ο Κ. Μητσοτάκης

[Η Ναυτεμπορική]: Με χιουμοριστικό σχόλιο για τις γραβάτες υποδέχθηκε τον Δ. Κουτσούμπα ο Κ. Μητσοτάκης

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Βουλή η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον γενικό γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Με τη συνάντηση ολοκληρώνεται ο κύκλος των επαφών του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, στο πλαίσιο της ενημέρωσης για το πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ και τις διπλωματικές πρωτοβουλίες που αναπτύσσει η κυβέρνηση.

Ο κ. Κουτσούμπας, που ολοκλήρωσε χθες την επίσκεψή του στο Λονδίνο, αναμένεται να εκφράσει την κάθετη διαφωνία του ΚΚΕ στη νέα αμυντική συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ.

Υποδεχόμενος τον γ.γ. του ΚΚΕ ο κ. Μητσοτάκης αστειεύτηκε λέγοντας στον κ. Κουτσούμπα: «Γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Εσύ με μπλε γραβάτα κι εγώ με κόκκινη».

Ο κ. Κουτσούμπας, από την πλευρά του, μίλησε για το ταξίδι του στο Λονδίνο, όπου μετείχε σε εκδήλωση της κομματικής οργάνωσης του ΚΚΕ. «Εν όψει της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού το ΚΚΕ οργανώνεται», σχολίασε ο Πρωθυπουργός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!