Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: «Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι» στο Ηρώδειο
[Η Ναυτεμπορική]: «Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι» στο Ηρώδειο

[Η Ναυτεμπορική]: «Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι» στο Ηρώδειο

Ο συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος με τον συγγραφέα Ευγένιο Τριβιζά και τον ηθοποιό Δημήτρη Πιατά στις πρόβες της παράστασης.

Το μουσικοθεατρικό ονειρόδραμα «Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι. Πόσο μεγάλο είναι ένα “πάντα”;», βασισμένο στο γνωστό μυθιστόρημα τού «ποιητή παραμυθιών» Ευγένιου Τριβιζά, παρουσιάζει η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία (Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία) την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στο Ηρώδειο, για μία μόνο παράσταση.
Τη μουσική συνέθεσε -ειδικά για την παράσταση- ο Γιώργος Χατζηνάσιος, τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου, τον σχεδιασμό φωτισμών ο Γιώργος Τέλλος και τις βίντεο-προβολές ο Χρήστος Μαγκανάς.

Στην υπόθεση του έργου παρουσιάζεται η ιστορία ενός κοριτσιού́, το οποίο φτιάχνει έναν χιονάνθρωπο και τού ζητάει να μη λιώσει ποτέ́. Ενός χιονάνθρωπου που, για να κρατήσει την υπόσχεσή του, ξεκινάει για το πιο μακρινό́ και επικίνδυνο ταξίδι που μπορεί να φανταστεί κανείς· το ταξίδι για τον Βόρειο Πόλο. Αψηφώντας τον Χρυσό́ Εχθρό́ που τον πυρπολεί με φλογισμένα βέλη, τους Λασπάνθρωπους που τον καταδιώκουν για να τον λασποβολήσουν και χίλιους δυο κινδύνους ακόμα, είναι αποφασισμένος να φτάσει στα παντοτινά, παραμυθένια χιόνια.

Είναι η ιστορία όλων των κοριτσιών που φτιάχνουν έναν χιονάνθρωπο και τού ζητάνε να μη λιώσει ποτέ, όλων των χιονάνθρωπων που για να κρατήσουν την υπόσχεσή́ τους επιχειρούν το ακατόρθωτο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!