Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Κ. Χατζηδάκης: Ήρθα για να συμβάλω στη σωτηρία της ΔΕΗ
[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Χατζηδάκης: Ήρθα για να συμβάλω στη σωτηρία της ΔΕΗ

[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Χατζηδάκης: Ήρθα για να συμβάλω στη σωτηρία της ΔΕΗ

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε σε απαξίωση τη ΔΕΗ» υποστήριξε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, μετά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ. Ο πρόεδρός της, Γιώργος Αδαμίδης, είπε ότι ο υπουργός δεσμεύτηκε πως δεν θα υπάρξουν αιφνιδιασμοί και ότι περιμένουν τις προγραμματιστές δηλώσεις της κυβέρνησης.

«Ήρθα για να συμβάλω στη σωτηρία της ΔΕΗ, να υπάρχει προοπτική για τους εργαζόμενους. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε την επιχείρηση στα όρια της κατάρρευσης και λέει σήμερα ότι έχει πρόβλημα βιωσιμότητας, ενώ τίναξε στον αέρα την μετοχή της ΔΕΗ, η οποία έχασε 90% της αξίας από το 2015» είπε ο κ. Χατζηδάκης, σημειώνοντας πως κατηγορούν τον ίδιο πως απαξιώνει τη ΔΕΗ, ενώ από τις ευρωεκλογές και μετά η αξία της έχει αυξηθεί κατά 60%.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει πιο χαμηλούς τόνους σε αυτά που λέει τις τελευταίες μέρες» δήλωσε ο υπουργός και υπογράμμισε πως η κυβέρνηση θέλει έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό δρόμο για τη ΔΕΗ. «Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συμφωνούμε όλοι σε όλα, αλλά να κάνουμε τη δουλειά μας. Ας περιοριστεί σε αυτόν τον τόπο η δημοκοπία, αρκετά πληρώσαμε τα μεγαλα λόγια και τον εμφύλιο πετροπόλεμο» είπε.

«Θα εκπονήσουμε ένα σχέδιο όχι με μεγάλα λόγια, αλλά με ουσιαστικές πολιτικές που θα εξασφαλίσει το μέλλον της επιχείρησης» κατέληξε ο υπουργός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!