Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Α. Χαρίτσης: Έχουμε δρομολογήσει χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο
[Η Ναυτεμπορική]: Α. Χαρίτσης: Έχουμε δρομολογήσει χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο

[Η Ναυτεμπορική]: Α. Χαρίτσης: Έχουμε δρομολογήσει χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο

Η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει χιλιάδες προσλήψεις στην Παιδεία, στην Υγεία και την Αυτοδιοίκηση, καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια να καλύψει τις κενές θέσεις και τις εκτεταμένες ελλείψεις στη δημόσια διοίκηση, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

Ο κ. Χαρίτσης μιλώντας στην ΕΡΤ αναφέρθηκε και στις 8.166 θέσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, για τις οποίες διαβεβαίωσε ότι οι επιτυχόντες θα έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις τους πριν από τις δημοτικές εκλογές.

Παράλληλα, ασκώντας κριτική στη Ν.Δ. έκανε λόγο για υποκρισία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία από τη μια ζητεί επαναφορά του κανόνα 1 πρόσληψη για κάθε 5 αποχωρήσεις, που σημαίνει πάγωμα των προσλήψεων, και από την άλλη εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί δεν κάνει προσλήψεις στον τομέα της Υγείας.

Όσον αφορά τις βουλευτικές εκλογές, επανέλαβε τον στόχο της κυβέρνησης να γίνουν στο τέλος της τετραετίας. H απόφαση για εκλογές θα ληφθεί με πολιτικούς και όχι τεχνικούς όρους, τόνισε, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν τεχνικά προβλήματα και ότι το υπουργείο Εσωτερικών είναι πανέτοιμο για κάθε ενδεχόμενο για τις εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου.

Για τις μεταρρυθμίσεις στους Δήμους ο υπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε ότι είναι πολύ σοβαρό ζήτημα και πρέπει να προχωρήσουν χωρίς υπόνοιες για αντισυνταγματικότητα, και με βασικό κριτήριο τη λειτουργικότητα.

«Επιλύσαμε μείζονα ζητήματα απελευθερώνοντας τη χώρα από τα μνημόνια» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι η κυβερνητική πλειοψηφία δεν κινδυνεύει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!