Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Το Χαμόγελο του Παιδιού μετρά 24 χρόνια προσφοράς και δράσης
[Η Ναυτεμπορική]: Το Χαμόγελο του Παιδιού μετρά 24 χρόνια προσφοράς και δράσης

[Η Ναυτεμπορική]: Το Χαμόγελο του Παιδιού μετρά 24 χρόνια προσφοράς και δράσης

Σε εκδήλωση στην οποία παρέστησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο υφυπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο γ.γ. της Προεδρίας της Δημοκρατίας, τ. Πρέσβυς Γεώργιος Γεννηματάς, ο διοικητής των νοσοκομείων Αγία Σοφία & Αγλαΐα Κυριακού, κ. Εμμανουήλ Παπασάββας, ο διοικητής του Παίδων Πεντέλης, κ. Ευάγγελος Τριγώνης, η αναπληρώτρια διοικήτρια του Αγία Σοφία, κα. Άννα Ζωηρού, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» γιόρτασε τα 24 χρόνια δράσης του στον τομέα της Υγείας, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος παρουσίασε τις δράσεις του Οργανισμού από 1995-2019, λέγοντας ότι μέσα σε 24 χρόνια δράσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποστήριξε ολιστικά και εξατομικευμένα 245.466 παιδιά και τις οικογένειές τους στον τομέα της υγείας και περισσότερα από 1.500.000 στο σύνολο των δράσεών του.

* Στον τομέα της Προληπτικής Ιατρικής από το 2002 παρείχε εξετάσεις σε 132.519 παιδιά σε όλη την Ελλάδα με 3 εξειδικευμένες Κινητές Μονάδες Προληπτικής Ιατρικής και Οδοντιατρικής και το Πολυϊατρείο «Ιπποκράτης».

* Από το 1999 υποστήριξε 78.765 παιδιά μέσω Δημιουργικής Απασχόλησης στα Νοσοκομεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα χάρη στην υποστήριξη εθελοντών.

* Από το 1997 πραγματοποίησε διακομιδές 22.834 νεογνών και παιδιών χάρη σε υπερσύγχρονες Κινητές Ιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας για Νεογνά και Παιδιά ενταγμένες στο ΕΚΑΒ.

* Από το 2017 μέχρι σήμερα υποστήριξε 787 παιδιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσα από τη δράση Παιδιατρική κατ’ οίκον νοσηλεία για παιδιά με σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!