Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: Η θετική πλευρά της νευρικότητας έχει συνέχεια
[Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: Η θετική πλευρά της νευρικότητας έχει συνέχεια

[Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: Η θετική πλευρά της νευρικότητας έχει συνέχεια

του Κώστα Ιωαννίδη

Στην τρίτη σύνοδο της εβδομάδας έχουμε την εμφάνιση κινήσεων που από τις αρχικές εντολές οδήγησαν τους βασικούς δείκτες σε άνοδο, συνεχίζοντας τη χθεσινή δυναμική με ενδοσυνεδριακή εκτόνωση των όποιων πιέσεων εκδηλώθηκαν στα blue chip των τραπεζών.

Φαίνεται πως μετά τις 12:40 εγκαταστάθηκε μια μόνιμη υπεροχή της ζήτησης για τις Τράπεζες που παρέλαβε τον δείκτη τους από τις 780 μονάδες περίπου και τον έφερε μια ανάσα πριν τις 810 στις 14:40. Ωθώντας την κίνηση του μέσου όρου στα επίπεδα του +1,7% από το κλείσιμο της Τρίτης και πάνω από τις 621 μονάδες.

Τα χρηματιστήρια στην Ευρώπη εμφανίζουν τάση που έχει φέρει μέτρια άνοδο.

Στην Ευρωζώνη έχει απλωθεί σε όλες σχεδόν τις μεγάλες αγορές μετοχών υπολογίσιμη αισιοδοξία από τις εταιρίες ενέργειας που επηρεάζουν τους βασικούς δείκτες θετικά σήμερα αφού το πετρέλαιο εμφανίζει κέρδη πάνω από +6% ιδιαίτερα δε την αγορά του Λονδίνου.

Εδώ ο Γ.Δ., εμφάνισε μέγιστο στις 621,67 από 616,79 μονάδες, που αντιστοιχούσε σε άνοδο +1,81%. Μετά αναζητήθηκε μια ισορροπία προσφοράς και ζήτησης για τις τραπεζικές μετοχές. Ο Γ.Δ. έχει εμφανίσει ελάχιστο, οριακά πάνω από τις 612 μονάδες στις 612,28 από 600,61 στις 10:33.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!