Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: Συντονίζονται οριακά πτωτικά οι αγορές στην Ευρώπη
[Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: Συντονίζονται οριακά πτωτικά οι αγορές στην Ευρώπη

[Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: Συντονίζονται οριακά πτωτικά οι αγορές στην Ευρώπη

του Κώστα Ιωαννίδη

Στην τρίτη σύνοδο της εβδομάδας έχουμε μια καθαρά πλάγιας νευρικής κίνησης ημέρα, με τις αγορές του ευρώ μετά από μια πτωτική έναρξη να παρακολουθούν την διακύμανση των futures της Νέας Υόρκης που από αρνητικά εμφάνισαν οριακά κέρδη.

Τη διάθεση για τοποθετήσεις στις αξίες υψηλού ρίσκου του Χ.Α. έχει επηρεάσει η διεθνής ατμόσφαιρα, αφού υποχωρεί το επενδυτικό φρόνημα λόγω των στοιχείων για την ανάπτυξη στην Κίνα.

Οι ευρωπαϊκές μετοχές δεν ακολούθησαν τις ασιατικές αγορές ψηλότερα, όπως είχε προειδοποιήσει η στήλη το πρωί καθώς αυτό υπέδειξε η παρακολούθηση ζωντανά των ασιατικών συναλλαγών.

Ο πανευρωπαϊκός STOXX 600 ήταν χαμηλότερα περισσότερο από -0,3%, αλλά στην συνέχεια και ειδικά μετά τις 13:00 οδήγησαν ψηλότερα η πτώση των αποδόσεων των ομολόγων και η εικόνα των futures για τις αγορές της Wall Street που έχουν άνοδο της τάξης του +0,05%.

Η δυναμική των συναλλαγών γενικευμένα έφερε σήμερα στο Χ.Α. ελάχιστο ημέρας πάνω από τις 590 μονάδες. Αφού μετά το άνοιγμα με μικρό πτωτικό χάσμα αμέσως ξέσπασαν μάχες με εντολές πώλησης και αγοράς και εμφανίστηκε ένα πρώτο ελάχιστο πάνω από τις 591 μονάδες στις 10:58.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!