Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: Η νευρικότητα έχει και τις ανοδικές της πλευρές
[Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: Η νευρικότητα έχει και τις ανοδικές της πλευρές

[Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: Η νευρικότητα έχει και τις ανοδικές της πλευρές

του Κώστα Ιωαννίδη

Στη δεύτερη σύνοδο της εβδομάδας έχουμε την εμφάνιση κινήσεων που μετά τις αρχικές ανιχνευτικές κινήσεις οδήγησαν τους βασικούς δείκτες σε μεγάλη άνοδο, αναιρώντας την κατόπιν έντονων πιέσεων βουτιά ως τα κρίσιμα επίπεδα στήριξης τους.

Φαίνεται πως μετά τις 13:05 αποκαταστάθηκε ισορροπία που έκανε την κίνηση του μέσου όρου πλάγια στα επίπεδα του +1,5% από το κλείσιμο της Δευτέρας.

Τα χρηματιστήρια στην Ευρώπη εμφανίζουν τάση μέτρια άνοδο.

Στην Ευρωζώνη έχει απλωθεί σε όλες σχεδόν τις μεγάλες αγορές μετοχών υπολογίσιμη πίεση από τις εταιρίες ενέργειας που επηρεάζουν τους βασικούς δείκτες αρνητικά ιδιαίτερα δε την αγορά του Λονδίνου. Εδώ ο Γ.Δ., εμφάνισε μέγιστο στις 616,79 μονάδες, που αντιστοιχούσε σε άνοδο +2,11%.

Μετά αναζητήθηκε παρά μια ισορροπία προσφοράς και ζήτησης για τις τραπεζικές μετοχές. Είχε εμφανίσει ελάχιστο, οριακά πάνω από τις 600 μονάδες στις 600,61 στις 10:36. Οι θεσμικοί όρισαν σήμερα μετά τις 13:15 πλάγια κίνηση.

Η ατμόσφαιρα διεθνώς έχει φέρει εικόνα ανοδικής δυναμικής στις μεταβολές των βασικών δεικτών και οι τιμές των futures στις αγορές των ΗΠΑ λειτουργούν υπέρ ανάπτυξης της διάθεσης για ρίσκο.

Ο τραπεζικός δείκτης στο Χ.Α. σήμερα γρήγορα κινήθηκε σε θετικό πεδίο με σταθερή ανοδική κλίση ως την εγγραφή του μέγιστου στις 13:36 με μεταβολή πάνω από +7,8% με ταλάντωση γύρω από το χθεσινό κλείσιμο για λίγα λεπτά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!