Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: «Εισαγόμενη» άνοδος έφερε διάθεση για μεγαλύτερη συμμετοχή στις συναλλαγές
[Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: «Εισαγόμενη» άνοδος έφερε διάθεση για μεγαλύτερη συμμετοχή στις συναλλαγές

[Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: «Εισαγόμενη» άνοδος έφερε διάθεση για μεγαλύτερη συμμετοχή στις συναλλαγές

Φωτογραφία αρχείου.

του Κώστα Ιωαννίδη

Στη δεύτερη σύνοδο της εβδομάδας οι θεσμικοί με υπερδιπλάσιο, βάσει όγκων, συναλλακτικό ενδιαφέρον, σε συντονισμό με τα άλλα χρηματιστήρια στην Ευρώπη, αποφάσισαν να επαναφέρουν την ανοδική δυναμική.

Οι θεσμικοί κίνησαν τις τράπεζες μόνιμα πάνω από το κλείσιμο της προηγούμενης συνόδου.

Ακόμα και μετά το μέσο της συνόδου, ως τις 16:00, φάνηκε να απουσιάζει το ενδιαφέρον για ρευστοποίηση θέσεων παρά τα κέρδη των βασικών δεικτών. Τότε εντάθηκαν οι πιέσεις στις τράπεζες σήμερα και ανάγκασαν σε κλείσιμο του δείκτη τους πάνω στο ελάχιστο μέρας, κάτω από τις 689 μονάδες, ενώ ενδοσυνεδριακά έφθασε ως τις 705.

Οι τράπεζες του 25άρη έδωσαν μορφή στην πορεία των βασικών δεικτών, ενώ οι περισσότεροι κλάδοι με δεικτοβαρείς μετοχές, τους κρατούσαν με σταθερότητα σε θετικό πεδίο και απογοήτευσαν σήμερα τους απαισιόδοξους, που θεώρησαν τη δυναμική της Δευτέρας ως κατάσταση με μονιμότερο χαρακτήρα.

Αντί για αυτό, οι δείκτες δεν εμφάνιζαν τάση για απομάκρυνση εκ του ελάχιστου μέρας, δηλαδή από την τιμή που έπιασαν λίγο μετά τις 10:30 ως και τις δημοπρασίες. Το δε άνοιγμα έγινε με ανοδικό χάσμα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!