Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: Η υψηλή μεταβλητότητα ώθησε στην ανάκτηση μέρους των χθεσινών απωλειών
[Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: Η υψηλή μεταβλητότητα ώθησε στην ανάκτηση μέρους των χθεσινών απωλειών

[Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: Η υψηλή μεταβλητότητα ώθησε στην ανάκτηση μέρους των χθεσινών απωλειών

του Κώστα Ιωαννίδη

Στη σύνοδο της Τρίτης οι θεσμικοί, με συναλλακτικό ενδιαφέρον που έφερε τζίρο αρκετά πιο κοντά στον μέσο τζίρο της προηγούμενης εβδομάδας (61 εκατ. ευρώ), έβαλαν στόχο την ανάκτηση των απωλειών από το ξεπούλημα της Δευτέρας.

Η αντίδραση του Γ.Δ. στηρίχθηκε στα κέρδη πολλών κλαδικών δεικτών. Το κλίμα στις ξένες αγορές εμφάνισε επίσης υψηλή μεταβλητότητα και έξω οι δείκτες κορύφωσαν στο πρώτο μέρος. Κατόπιν εμφανίστηκαν πιέσεις καθώς τα futures των χρηματιστηρίων της Νέας Υόρκης ειδοποιούσαν για πτωτικό ξεκίνημα, όταν αρχικά εμφάνιζαν ως πιθανό το άνοιγμα με κέρδη.

Τα κέρδη στην Ευρώπη ψαλίδισαν οι πιέσεις στις εταιρίες ενέργειας που υποχώρησαν καθώς το πετρέλαιο βούλιαζε πάλι.

Στην Αθήνα ο Γ.Δ. που έφθασε να κερδίζει πάνω από +2% τα κέρδη κούρεψαν οι απώλειες αρκετών των κλαδικών δεικτών. Τις απώλειες προκάλεσαν τρία κύματα ρευστοποιήσεων που όρισαν τρία ελάχιστα δεύτερου μέρους στον Γ.Δ.

Ο μέσος όρος στις 13:21 έπιασε τιμή μια ανάσα κάτω από τις 617 μονάδες στις 616,97 με μεταβολή +2,11% μέγιστο πρώτου μέρους και ημέρας. Στις 14:33 βρέθηκε στις 613,5 και αντέδρασε περνώντας πάνω από τις 615 για να χτυπήσει στις 15:34 τις 613,1.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!