Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: Εκτινάχθηκαν οι αγορές στην Ευρώπη και εδώ όλοι οι κλάδοι εμφανίζουν κέρδη 
[Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: Εκτινάχθηκαν οι αγορές στην Ευρώπη και εδώ όλοι οι κλάδοι εμφανίζουν κέρδη 

[Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: Εκτινάχθηκαν οι αγορές στην Ευρώπη και εδώ όλοι οι κλάδοι εμφανίζουν κέρδη 

του Κώστα Ιωαννίδη

Στη δεύτερη σύνοδο της εβδομάδας έχουμε μια καθαρά ανοδική ημέρα, μετά από μια πτωτική έναρξη στην εβδομάδα. Τη διάθεση για τοποθετήσεις στις αξίες υψηλού ρίσκου έχει επηρεάσει θετικά η διεθνής ατμόσφαιρα αφού υποχωρεί το δολάριο και ανεβαίνουν οι τιμές στα εμπορεύματα και οδηγούν τα κέρδη των δεικτών οι εταιρίες Πρώτων Υλών και Πετρελαίου Αερίου.

Οι μετοχές παγκόσμια κινήθηκαν, πάλι αντίθετα από το δολάριο, πτωτικά τη Δευτέρα, ανοδικά την Τρίτη γράφοντας κέρδη από το πρωί στις ασιατικές αγορές με πτώση των αποδόσεων στα μακροπρόθεσμα ομόλογα Ευρώπης και ΗΠΑ.

Οι ευρωπαϊκές μετοχές ακολούθησαν τις ασιατικές αγορές ψηλότερα, όπως είχε προειδοποιήσει η στήλη το πρωί καθώς αυτό υπέδειξε η παρακολούθηση ζωντανά των ασιατικών συναλλαγών.

Ο πανευρωπαϊκός STOXX 600 ήταν πάνω από +1,2%, και οδήγησαν ψηλότερα η πτώση των αποδόσεων των ομολόγων και η εικόνα των futures για τις αγορές της Wall Street που έχουν άνοδο της τάξης του +0,40%.

Η δυναμική των συναλλαγών γενικευμένα έφερε σήμερα στο Χ.Α. απόσταση από το χθεσινό πρώτο σημαντικό φρένο για πιθανό κλείσιμο πάνω από τις 590 μονάδες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!