Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: Η αρνητική πλευρά της νευρικότητας κυριάρχησε σήμερα
[Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: Η αρνητική πλευρά της νευρικότητας κυριάρχησε σήμερα

[Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: Η αρνητική πλευρά της νευρικότητας κυριάρχησε σήμερα

του Κώστα Ιωαννίδη

Στην προτελευταία σύνοδο της εβδομάδας το μέγεθος των κερδών τις δυο προηγούμενες καθόρισε το μέγεθος των πιέσεων σήμερα μια πτωτική μέρα για τις μετοχές. Το εύκρατο κλίμα για αυτές σταμάτησε στην Ασία. Στις υπόλοιπες αγορές κυριάρχησε η αρνητικότητα από τις απώλειες των futures των αγορών της Νέας Υόρκης την πρώτη του μήνα.

Την αρχική ταλάντωση του τραπεζικού δείκτη που άγγιξε τις 835 μονάδες (834,9 στις 10:52 ) διαδέχθηκαν κύματα πιέσεων που στις 15:00 τον έχουν οδηγήσει ως τις 795. Το αποτέλεσμα είναι οι απώλειες του 25άρη να περνούν το -2% και τότε ο Γ.Δ. πέφτει πάνω από -1,5%.

Η αγορά κινείται υπό το κράτος πιέσεων εκδηλώθηκαν στα blue chip των τραπεζών. Φαίνεται πως μετά τις 12:50 εγκαταστάθηκε μια μόνιμη υπεροχή της προσφοράς για τις τράπεζες που παρέλαβε τον δείκτη τους από τις 824 μονάδες περίπου και τον έφερε μια ανάσα πριν τις 795,5 στις 14:32. Ωθώντας την κίνηση του μέσου όρου στα επίπεδα του -2% από το κλείσιμο της Τετάρτης και κάτω από τις 617 μονάδες.

Τα χρηματιστήρια στην Ευρώπη εμφανίζουν τάση που έχει φέρει μέτρια πτώση.

Στην Ευρωζώνη έχει απλωθεί σε όλες σχεδόν τις μεγάλες αγορές μετοχών μετριοπάθεια επηρεάζουν τους βασικούς δείκτες αρνητικά σήμερα αφού το πετρέλαιο εμφανίζει συσσώρευση στα υψηλά και οι επιπλοκές από το Brexit επηρέασαν την αγορά του Λονδίνου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!