Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: Η άνοδος χωρίς τις τράπεζες θα μεγαλώσει, αν απορροφηθεί η προσφορά 
[Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: Η άνοδος χωρίς τις τράπεζες θα μεγαλώσει, αν απορροφηθεί η προσφορά 

[Η Ναυτεμπορική]: Χ.Α.: Η άνοδος χωρίς τις τράπεζες θα μεγαλώσει, αν απορροφηθεί η προσφορά 

Του Κώστα Ιωαννίδη

Στην τελευταία σύνοδο της εβδομάδας εκπνοής των σειρών Φεβρουαρίου οι θεσμικοί επιχειρούν να ανεβάσουν τους δείκτες από τα επίπεδα που σταμάτησαν την προηγούμενη ημέρα. Σήμερα κατάφεραν να υψώσουν φράγματα στις πιέσεις που αρχικά εφαρμόστηκαν με αποτέλεσμα από τις 10:33 ως τις 12:10 να ωθήσουν τον Γ.Δ. χαμηλότερα αντί να συνεχίσει την άνοδο για να πλησιάσει σημαντικές του αντιστάσεις.

Ύψωσαν όμως μετά το ελάχιστο στις 627,29 μονάδες (-0,33%) εμπόδια στις πιέσεις που έκαναν πάλι την εμφάνισή τους από τα πρώτα λεπτά και επέτρεψαν στην προσφορά να ορίσει το ελάχιστο ημέρας μετά από μια ώρα συναλλαγών και τριάντα πέντε λεπτά.

Το ελάχιστο για τον Γ.Δ. ήταν πάνω από τις 622 μονάδες. Παράλληλα ήταν λίγο κάτω από εκεί που έκλεισε χθες και αντιστοιχούσε σε μέγιστη πτώση πολύ μικρότερη και από την χθεσινή. Την ίδια ώρα ο τραπεζικός δείκτης είχε πιάσει το κατώτερο μέρας στις 731 από 728 μονάδες περίπου με απώλειες -1,86%.

Μετά εμφανίστηκε ζήτηση για τραπεζικά blue chip και λίγο πριν το μέσο των συναλλαγών στις 14:10 είχε ανέβει ο δείκτης τους στη ζώνη των 745 μονάδων με μεταβολή 0,00% αλλά δεν έχει αποκλειστεί η περίπτωση να περάσει πάλι σε αρνητικό πεδίο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!