Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Το brand της Nokia επιστρέφει στα smartphones
[Η Ναυτεμπορική]: Το brand της Nokia επιστρέφει στα smartphones

[Η Ναυτεμπορική]: Το brand της Nokia επιστρέφει στα smartphones

Για μια δυναμική επιστροφή ετοιμάζεται το brand της Nokia στα smartphones, μετά από υπογραφή συμφωνίας πρώην στελεχών της εταιρείας με τη Microsoft για χρήση του brand και το κλείσιμο συνεργασίας με τη Google και τη Foxconn.

Η Nokia ήταν κάποτε ο κορυφαίος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων στον κόσμο, ωστόσο έμεινε πίσω κατά τη μετάβαση στην εποχή των smartphones, και στη συνέχεια επέλεξε ως λειτουργικό για τη σειρά Lumia τα Windows της Microsoft, που δεν κατάφεραν να απειλήσουν το iOS και το Android. Η εταιρεία στην ουσία βγήκε εντελώς από τον χώρο των smartphones το 2014, παραχωρώντας το σύνολο των δραστηριοτήτων της στον τομέα το 2014. Η Microsoft συνέχισε να πουλά τα Lumia, χρησιμοποιώντας μόνο αυτό το όνομα, χωρίς συνοδεία του brand «Nokia», αλλά φέτος σε μεγάλο βαθμό εγκατέλειψε και αυτή.

Η HMD Global, υπό τον «βετεράνο» της εταιρείας, Άρτο Νουμέλα, επιθυμεί να λανσάρει το πρώτο της Nokia τηλέφωνο στις αρχές του επόμενου έτους, το οποίο θα χρησιμοποιεί Android.

«Οι καταναλωτές μπορεί να έχουν διαφορετικά smartphones τώρα, αλλά αγαπούν στα αλήθεια και είναι πιστοί σε αυτά τα brands;» είπε ο Νουμέλα σε συνέντευξή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!