Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Bild: Αντίθετη η Μέρκελ σε νέο γύρο συνομιλιών για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.
[Η Ναυτεμπορική]: Bild: Αντίθετη η Μέρκελ σε νέο γύρο συνομιλιών για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.

[Η Ναυτεμπορική]: Bild: Αντίθετη η Μέρκελ σε νέο γύρο συνομιλιών για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.

Η Μέρκελ πρότεινε στα στελέχη του κόμματος να εξηγήσουν ξεκάθαρα αυτή την απόφαση σε ψηφοφόρους που ζητούν να μάθουν τη θέση του κόμματος ως προς την Τουρκία, είπε η εφημερίδα.

Την αντίθεσή της στην έναρξη νέων συνομιλιών με την Τουρκία για την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση εξέφρασε χθες η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ σε βουλευτές του συντηρητικού Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, επικαλούμενη πηγές που συμμετείχαν στην κομματική συνάντηση, αυτό σημαίνει ότι οι συνομιλίες έχουν ουσιαστικά λήξει.

Σύμφωνα με την Bild, η Μέρκελ πρότεινε στα στελέχη του κόμματος να εξηγήσουν ξεκάθαρα αυτή την απόφαση σε ψηφοφόρους που ζητούν να μάθουν τη θέση του κόμματος ως προς την Τουρκία.

Γερμανοί αξιωματούχοι κατακρίνουν τους διωγμούς του Ερντογάν εναντίον αντικαθεστωτικών και δημοσιογράφων μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, ενώ η Μέρκελ τόνισε από την πλευρά της την Παρασκευή την ανάγκη να σεβαστούν και η Τουρκία, αλλά και η Ε.Ε. τις δεσμεύσεις μεταξύ τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!