Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Αύριο το ντιμπέιτ των υποψηφίων για την προεδρία της Κομισιόν
[Η Ναυτεμπορική]: Αύριο το ντιμπέιτ των υποψηφίων για την προεδρία της Κομισιόν

[Η Ναυτεμπορική]: Αύριο το ντιμπέιτ των υποψηφίων για την προεδρία της Κομισιόν

Στις 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η τηλεοπτική τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων για την «Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – Ευρωπαϊκές Εκλογές 2019», όπως ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο συγκεκριμένος δημόσιος διάλογος θα είναι ο μοναδικός στον οποίο θα συμμετάσχουν όλοι οι κορυφαίοι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής:

  • Νίκο Κιου, Ευρωπαϊκή Αριστερά (EL)

Ο Νίκο Κιου (Λιέγη, Βέλγιο) είναι ηγετική φυσιογνωμία του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος στη Βαλλωνία και διεθνώς. Κατείχε τη θέση του γενικού γραμματέα των εργατών χάλυβα στο συνδικάτο «FGBT» («Fédération Générale du Travail de Belgique») για 12 χρόνια.

  • Σκα Κέλερ, Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα (EGP)

Η Σκα Κέλερ («Bündnis 90/Die Grünen», Γερμανία) αποφοίτησε με πτυχίο στις ισλαμικές, και εβραϊκές σπουδές καθώς και στην τουρκολογία από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου και το Πανεπιστήμιο «Sabanci» της Κωνσταντινούπολης. Εξελέγη για πρώτη φορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2009 και ήταν κορυφαίο υποψήφια του κόμματος των Πρασίνων κατά την προεκλογική εκστρατεία των ευρωεκλογών του 2014. Η Σκα Κέλερ είναι συμπρόεδρος της ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

  • Γιαν Ζαχραντίλ, Συμμαχία των Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών στην Ευρώπη (ACRE)

Ο Γιαν Ζαχραντίλ («ODS», Τσεχία) ορίσθηκε ως κορυφαίος υποψήφιος του κόμματός του στις 14 Νοεμβρίου. Ο Ζαχραντίλ, 55 ετών, είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (ΕΣΜ) στο ΕΚ.

Κατέχει επίσης τη θέση του προέδρου της Συμμαχίας των Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών της Ευρώπης («ACRE»).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!