Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Δ. Αβραμόπουλος: Η σκευωρία στην υπόθεση Novartis κατέρρευσε
[Η Ναυτεμπορική]: Δ. Αβραμόπουλος: Η σκευωρία στην υπόθεση Novartis κατέρρευσε

[Η Ναυτεμπορική]: Δ. Αβραμόπουλος: Η σκευωρία στην υπόθεση Novartis κατέρρευσε

Την ανυπαρξία οποιουδήποτε στοιχείου εναντίον του στην υπόθεση Novartis υπογραμμίζει ο Ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος στο υπόμνημά του εν όψει της σημερινής συζήτησης και ψηφοφορίας στη Βουλή, τονίζοντας ότι η σκευωρία κατέρρευσε και οι σκευωροί, «προστατευόμενοι» ή όχι, προσπαθούν να διασωθούν από τη δίκαιη οργή των θυμάτων τους, καθώς και την απαξίωσή τους στην κοινή γνώμη της χώρας.

«Eπιβεβαιώθηκα πλήρως ως προς την ανυπαρξία οποιουδήποτε στοιχείου εναντίον μου», σημειώνει ο κ. Αβραμόπουλος προσθέτοντας ότι «με βαθύτατο σκεπτικισμό διαπιστώνω ότι η κυβερνητική πλειοψηφία σε σύγκρουση με το σύνολο του πολιτικού κόσμου, πλην ίσως της Χρυσής Αυγής, επιχειρεί τη συνέχεια της υπόθεσης αυτής».

Ο κ. Αβραμόπουλος επισημαίνει ότι «τα προτεινόμενα πορίσματα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, παρά τις 60 σελίδες τους και τις ιστορικές αναδρομές ακόμη και μέχρι το 1822, είναι απόλυτα κενά κάθε ουσιαστικού περιεχομένου, επιχειρούν αποκλειστικά και μόνο να διαχειριστούν την κατάρρευση, όσων οι ίδιοι βουλευτές, οι οποίοι τα υπογράφουν, διατυμπάνιζαν στην Βουλή και στα ΜΜΕ για το δήθεν ”μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους”».

Στο υπόμνημά του, τονίζει ότι σημαντικό στοιχείο για τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή θα ήταν τα πορίσματα των Ελέγχων που διεξήχθησαν από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, παράλληλα με τις εργασίες της Επιτροπής, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ίδιων των πολιτικών προσώπων και των συγγενών τους, πορίσματα όμως που δεν ζητήθηκαν από τους βουλευτές της πλειοψηφίας διότι οι έλεγχοι δεν αποκάλυψαν απολύτως τίποτα.

«Η σημερινή πρόταση της πλειοψηφίας, συνιστά εν τοις πράγμασι ομολογία ανυπαρξίας στοιχείων και αδυναμίας στήριξης της κατηγορίας ακόμη και σε επίπεδο απλών ενδείξεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!