Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Δ. Αθηναίων: Επέστρεψαν στη Δημοτική Αστυνομία 85 πρώην εργαζόμενοί της
[Η Ναυτεμπορική]: Δ. Αθηναίων: Επέστρεψαν στη Δημοτική Αστυνομία 85 πρώην εργαζόμενοί της

[Η Ναυτεμπορική]: Δ. Αθηναίων: Επέστρεψαν στη Δημοτική Αστυνομία 85 πρώην εργαζόμενοί της

Με άλλα 85 άτομα ενισχύεται το δυναμικό της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας, καθώς επιστρέφουν στις θέσεις τους πρώην στελέχη της, που υπηρετούσαν σε Κέντρα Κράτησης.

Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή, μετά από προσπάθειές της τριών ετών, πέτυχε την επιστροφή των 85 ανδρών και γυναικών – που έως το 2013 υπηρετούσαν στη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας – και πλέον προστίθενται στο υπάρχον δυναμικό των 370 δημοτικών αστυνομικών.

«Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση τους 85 άνδρες και γυναίκες της Δημοτικής Αστυνομίας. Με την παρουσία τους θα ενισχύσουν το δύσκολο έργο μας για τη σωστή λειτουργία της πόλης» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Μπρούλιας, ο οποίος σημείωσε ότι «παρά την τελευταία θετική εξέλιξη, η Δημοτική Αστυνομία καλείται να υλοποιήσει το πολύ σημαντικό για την πρωτεύουσα έργο της με λιγότερο από τη μισή δύναμή της, αφού το 2013 στελεχωνόταν από 1.134άτομα».

Ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κέντρου Πόλης, Ανδρέας Βαρελάς, δήλωσε ότι οι 85 δημοτικοί αστυνομικοί θα στελεχώσουν άμεσα το Δημοτικό Αστυνομικό Τμήμα της 3ης και 4ης Δημοτικής Κοινότητας της Αθήνας, που αφορά τις περιοχές Άνω και Κάτω Πετράλωνα, Μεταξουργείο, Βοτανικός, Κεραμεικός, Ακαδημία Πλάτωνος, Κολωνός, Κολοκυνθού, Σεπόλια, Θυμαράκια και Κάτω Πατήσια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!