Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Άρωμα Ελλάδας στη… Γαλλική και Εσθονική τηλεόραση
[Η Ναυτεμπορική]: Άρωμα Ελλάδας στη… Γαλλική και Εσθονική τηλεόραση

[Η Ναυτεμπορική]: Άρωμα Ελλάδας στη… Γαλλική και Εσθονική τηλεόραση

Τις ελληνικές ομορφιές θα προβάλλουν δύο ξένες τηλεοπτικές παραγωγές, μεταφέροντας στη Γαλλία και την Εσθονία, άρωμα Ελλάδας.

Ο σχεδιασμός και η διοργάνωση των ταξιδιών αυτών με την υποστήριξη του ΕΟΤ, εντάσσονται στην πολιτική εξωστρέφειας του ελληνικού τουρισμού, μέσα από την προσέλκυση παραγωγών του εξωτερικού, που αποτελούν άμεση, διαρκή και αποτελεσματική διαφήμιση για τον ελληνικό τουρισμό στις ξένες αγορές.

Ειδικότερα, η ιδιαίτερα δημοφιλής ταξιδιωτική εκπομπή του France 5 «Echappées Belles» θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Μακεδονία και την Κεντρική Ελλάδα τον ερχόμενο Ιούνιο. Πρόκειται για μια δράση που διοργάνωσε η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γαλλίας, και αφορά σε παραγωγή διάρκειας 90 λεπτών.

Η πρώτη προβολή τής εκπομπής γίνεται Σάββατο βράδυ και παίζει σε επανάληψη το πρωί της Κυριακής. Η τηλεθέαση των δύο προβολών αγγίζει το 1,5 εκατ. τηλεθεατές. Η εξαμελής αποστολή θα μεταβεί στις περιοχές της Μακεδονίας και της Κεντρικής Ελλάδας και θα εστιάσει τόσο στον φυσικό και πολιτιστικό πλούτο των εν λόγω περιοχών καθώς και στην τοπική γαστρονομία και σε πορτραίτα κατοίκων. H εκπομπή θα προβληθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019.

Η ταξιδιωτική εκπομπή «Travel with me» του Κρατικού Τηλεοπτικού Σταθμού της Εσθονίας (ETV) βρέθηκε στην Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα (20 έως και 27 Μαΐου 2019) με στόχο τη μεγιστοποίηση της προβολής τουριστικών προορισμών της Στερεάς Ελλάδας όπως είναι τα Καμένα Βούρλα, η Αιδηψός, το Καρπενήσι και η Αράχοβα.

Το συνεργείο συγκέντρωσε το απαραίτητο υλικό για τη δημιουργία 2 τραντάλεπτων φιλμ που θα προβληθούν το φθινόπωρο /χειμώνα 2019/2020 στο κρατικό κανάλι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!