Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Αρνείται ο Ν. Φίλης τα περί υποχώρησης στο θέμα των Θρησκευτικών
[Η Ναυτεμπορική]: Αρνείται ο Ν. Φίλης τα περί υποχώρησης στο θέμα των Θρησκευτικών

[Η Ναυτεμπορική]: Αρνείται ο Ν. Φίλης τα περί υποχώρησης στο θέμα των Θρησκευτικών

Μιλώντας στον Real FM, ο κ. Φίλης επέμεινε ότι δεν υπάρχει κόντρα με την Εκκλησία, αλλά διατύπωση διαφορετικών απόψεων και τόνισε για άλλη μία φορά πως το υπουργείο θέλει να υπάρξει συνεννόηση.

Αρνήθηκε ο υπουργός Παιδείας Νίκος ότι η κυβέρνηση έχει υποχωρήσει στο θέμα των Θρησκευτικών, επαναλαμβάνοντας ότι η εφαρμογή των νέων προγραμματων θα γίνει φέτος και στη συνέχεια θα αξιολογηθεί. 

Μιλώντας στον Real FM, ο κ. Φίλης επέμεινε ότι δεν υπάρχει κόντρα με την Εκκλησία, αλλά διατύπωση διαφορετικών απόψεων και τόνισε για άλλη μία φορά πως το υπουργείο θέλει να υπάρξει συνεννόηση. Επισήμανε όμως πως αυτό δεν σημαίνει αμφισβήτηση του ποιος αποφασίζει, υπογραμμίζοντας ότι αποφασίζει η Πολιτεία. 

Ερωτηθείς για τη νέα σχολική χρονιά, είπε πως είμαστε σε κλίμα καλής λειτουργίας των σχολείων, προσθέτοντας πως τα κενά όπου διαπιστώνονται συμπληρώνονται. 

Για την καθυστέρηση στην έναρξη των μαθημάτων των ιδιωτικών ΙΕΚ, ο υπουργός Παιδείας πως η παράταση στον χρόνο εγγραφής των σπουδαστών ζητήθηκε από τα ίδια τα ιδιωτικά ΙΕΚ. 

Σε ερώτηση αν οι στόχοι που έχουν τεθεί για την ανάπτυξη μπορούν να επιτευχθούν, ο κ. Φίλης επισήμανε πως προϋποθέση είναι η ρύθμιση του χρέους ή/και η ποσοτική χαλάρωση, ή/και η μείωση των πλεονασμάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!