Τρίτη, 24 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Σε άριστο κλίμα η συνάντηση Βασιλειάδη-ΠΣΑΠ
[Η Ναυτεμπορική]: Σε άριστο κλίμα η συνάντηση Βασιλειάδη-ΠΣΑΠ

[Η Ναυτεμπορική]: Σε άριστο κλίμα η συνάντηση Βασιλειάδη-ΠΣΑΠ

Σε άριστο κλίμα διεξήχθη σήμερα (20/03) η συνάντηση ανάμεσα στον Γιώργο Βασιλειάδη και στους εκπροσώπους του ΠΣΑΠ, με κεντρικό θέμα συζήτησης την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην περίπου δίωρη συνάντηση ο υφυπουργός αθλητισμού, αφού άκουσε προσεκτικά τις προτάσεις του συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστών για το τι πρέπει να γίνει προκειμένου να εξαφανιστούν οι εικόνες που έλαβαν χώρα στα γήπεδα το το τελευταίο διάστημα, κατέστησε σαφές ότι για να αλλάξουν τα πράγματα απαιτούνται άμεσα μια σειρά μέτρων που θα βάλουν τέλος στο πρόβλημα.

Τον ΠΣΑΠ εκπροσώπησαν οι Παναγιώτης Κόρμπος (πρόεδρος), Γιώργος Γεωργίου (αντιπρόεδρος), Βασίλης Παπαδόπουλος (γενικός γραμματεάς), Γιάννης Λαζανάς (ταμίας), καθώς και ο νομικός σύμβουλος του ΠΣΑΠ, Θανάσης Μακρινιώτης.

Μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Παναγιώτης Κόρμπος, υποστήριξε: «Είπαμε στον υφυπουργό ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει ποδόσφαιρο και γι΄ αυτό πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα άμεσα. Αυτό που είχαμε δηλώσει με την ανακοίνωση των αρχηγών χθες, το μεταφέραμε και στον υπουργό».

Ο άσος του Πανιωνίου στη συνέχεια επισήμανε ότι για το καλό του ποδοσφαίρου, θα πρέπει όλοι να ασχολούνται με τον ποδοσφαιριστή: «Πρέπει να καθίσουν όλοι οι φορείς και να συζητήσουν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό γεγονός, πρέπει να το καταλάβουν όλοι ότι η λύση για το καλό του ποδοσφαίρου είναι ο ποδοσφαιριστής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!