Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Η Apple συνεχίζει το κρεσέντο ανακοινώσεων με τα νέα AirPods
[Η Ναυτεμπορική]: Η Apple συνεχίζει το κρεσέντο ανακοινώσεων με τα νέα AirPods

[Η Ναυτεμπορική]: Η Apple συνεχίζει το κρεσέντο ανακοινώσεων με τα νέα AirPods

Η Apple συνέχισε το κρεσέντο ανακοινώσεων αυτής της εβδομάδας με το λανσάρισμα της δεύτερης γενιάς των ασύρματων ακουστικών AirPods.
Τα νέα στοιχεία που φέρνει η νέα εκδοχή των AirPods είναι η συμβατότητα με την ψηφιακή βοηθό Siri της Apple, η αυξημένη αυτονομία αλλά και η συμβατότητα με την θήκη ασύρματης φόρτισης (Wireless Charging Case).
Πιο αναλυτικά, τα νέα AirPods προσφέρουν, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Apple, αυτονομία πέντε ωρών για αναπαραγωγή μουσικής και τρεις ώρες ομιλίας (δηλαδή 50% περισσότερο σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση), με μία φόρτιση. Εάν τα AirPods τοποθετηθούν στην θήκη ασύρματης φόρτισης για δεκαπέντε λεπτά η φόρτιση είναι αρκετή να προσφέρει τρεις ώρες ακρόασης μουσικής ή δύο ώρες ομιλίας.
Το νέο σετ ασύρματων ακουστικών διατηρεί την εμφάνιση της προηγούμενης έκδοσης αλλά με την διαφορά ότι εδώ βρίσκουμε ενσωματωμένο το H1 chip στο οποίο οφείλεται η αυξημένη αυτονομία ανά φόρτιση. Παράλληλα, το εν λόγω chip είναι υπεύθυνο για τον φωνητικό έλεγχο της ψηφιακής βοηθού Siri και τις ταχύτερες συνδέσεις που πλέον είναι εφικτές. Μέσω της Siri γίνεται ευκολότερη η εναλλαγή τραγουδιών, η πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων, η αυξομείωση της έντασης του ήχου και η παροχή οδηγιών, πάντα μέσω φωνητικών εντολών.
Το κόστος παραμένει ίδιο με την προηγούμενη έκδοση: στα 159 δολάρια με την βασική θήκη φόρτισης και στα 199 δολάρια με την Wireless Charging Case.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!