Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: H Apple παρουσιάζει το πρώτο της έξυπνο κράνος για τους αναβάτες
[Η Ναυτεμπορική]: H Apple παρουσιάζει το πρώτο της έξυπνο κράνος για τους αναβάτες

[Η Ναυτεμπορική]: H Apple παρουσιάζει το πρώτο της έξυπνο κράνος για τους αναβάτες

Το κράνος Lumos Matrix Urban καλείται να προστατεύσει ποδηλάτες, αλλά και όσους κινούνται με δίτροχα, κάτω από όλες τις συνθήκες στους δρόμους.

Η σχεδίασή του είναι ιδιαίτερη, έχοντας ως σκοπό του να κάνει τον κάθε αναβάτη να φαίνεται από μακριά στην κίνηση, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένα φώτα στο πίσω μέρος, έτσι ώστε να φαίνεται αυτός που το φορά πιο εύκολα σε σκοτεινούς δρόμους. Διαθέτει, μάλιστα, αυτόματα φώτα που θυμίζουν εκείνα των φρένων, έτσι ώστε να γίνεται εγκαίρως η προειδοποίηση σε νύχτα και μέρα. Τόσο το iPhone όσο και το Apple Watch συνεργάζονται με το κράνος, μέσω της ειδικής εφαρμογής Lumos.

H Lumos app φροντίζει να ρυθμίζει τις ειδοποιήσεις από τα πίσω φώτα του κράνους, επιτρέποντας στον κάθε χρήση να διαλέξει τον τρόπο με τον οποίο θα ειδοποιεί τους άλλους οδηγούς για το τι κάνει στον δρόμο. O σχεδιασμός της προβολής των πίσω φωτεινών ενδείξεων είναι RGB dot matrix. Εννοείται ότι οι δυνατότητες συγχρονισμού που προσφέρει η εφαρμογή επεκτείνονται και σε άλλα πεδία, όπως είναι η συνεργασία με το Strava, καθώς και άλλες εφαρμογές υγείας για όσους βάζουν σοβαρά το fitness στη ζωή τους και θέλουν να καταγράφουν σε καθημερινή βάση την προπόνησή τους, τις θερμίδες που καίνε και άλλα στοιχεία, πάντοτε με τη βοήθεια της φορητής τεχνολογίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!