Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Το Apple Music ξεπερνά σε συνδρομητές το Spotify στις ΗΠΑ
[Η Ναυτεμπορική]: Το Apple Music ξεπερνά σε συνδρομητές το Spotify στις ΗΠΑ

[Η Ναυτεμπορική]: Το Apple Music ξεπερνά σε συνδρομητές το Spotify στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Wall Street Journal, το Apple Music ξεπερνά σε αριθμό συνδρομητών το Spotify κατά 2 εκατομμύρια συνδρομητές.
Οι επί πληρωμή συνδρομητές του Apple Music φτάνουν σε αριθμό τα 28 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε άρθρο της η Wall Street Journal, ένας αριθμός που δείχνει ότι η τελική απόφαση της Apple να μπει με μία υπηρεσία στην αγορά του music streaming ήταν επιτυχημένη. Από την άλλη μεριά, οι αναλυτές εκτιμούν ότι η άνοδος του Apple Music είναι δεδομένη και δεν σταματά σε αυτό το νούμερο.
Ένα στοιχείο που είναι καλό να τονιστεί είναι ότι ο ρυθμός ανόδου του αριθμού συνδρομητών του Apple Music είναι σαφώς μεγαλύτερος από εκείνον που ακολουθεί το Spotify, αφού εδώ έχουμε να κάνουμε με μία νέα υπηρεσία, σε αντίθεση με την υπηρεσία του Spotify που είναι μεν παγκοσμίως γνωστή, αλλά φαίνεται πως έχει σταθεροποιήσει τη βάση των επί πληρωμή συνδρομητών της.
Από την άλλη μεριά, οι δωρεάν συνδρομητές της υπηρεσίας του Spotify είναι σαφώς περισσότεροι από εκείνους του Apple Music, αλλά θα πρέπει να τονιστεί ότι οι δωρεάν συνδρομές δεν είναι εκείνες που αποφέρουν τα περισσότερα κέρδη για τις μουσικές υπηρεσίες streaming στο Διαδίκτυο. Σε παγκόσμιο επίπεδο, πάντως, το Spotify παραμένει ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος του music streaming, καθώς το Apple Music αλλά και άλλες μουσικές υπηρεσίες δυσκολεύονται να ανταγωνιστούν το Spotify σε όλο τ τον κόσμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!