Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Η Apple αναβαθμίζει τη σειρά iMac με νέους επεξεργαστές και κάρτες γραφικών
[Η Ναυτεμπορική]: Η Apple αναβαθμίζει τη σειρά iMac με νέους επεξεργαστές και κάρτες γραφικών

[Η Ναυτεμπορική]: Η Apple αναβαθμίζει τη σειρά iMac με νέους επεξεργαστές και κάρτες γραφικών

Παρά το γεγονός ότι η Apple έχει προαναγγείλει ειδική εκδήλωση για την ερχόμενη εβδομάδα , εντούτοις συνεχίζει να ανακοινώνει αναβαθμίσεις υπαρχόντων προϊόντων.
Χθες είχαμε την αναβάθμιση συσκευών iPad , σήμερα περάσαμε στην αναβάθμιση των iMac, των desktop all-in-one προτάσεων της εταιρείας. Ουσιαστικά, με τις τελευταίες αναβαθμίσεις η Apple επιχειρεί να καλύψει το κενό επιδόσεων που υπάρχει με τη σειρά υπολογιστών iMac Pro, που ανήκουν στην high-end κατηγορία υπολογιστών.
Πιο αναλυτικά, στο επίκεντρο βρίσκεται η επιλογή των επεξεργαστών Intel 9ης γενιάς και η σειρά καρτών γραφικών Radeon Pro Vega. Η τιμολόγηση των μοντέλων παραμένει η ίδια, ενώ δεν υπάρχει διαφοροποίηση ούτε στο design των υπολογιστών, σε σχέση με τους προκατόχους τους.
Έτσι, στο μοντέλο των 21,5 ιντσών πέρα από την επιλογή του 8ης γενιάς τετραπύρηνου επεξεργαστή υπάρχει και μία επιλογή επεξεργαστή Intel Core i5 έξι πυρήνων, η οποία σύμφωνα με την κατασκευάστρια αποδίδει έως και 60% καλύτερες επιδόσεις. Το νέο μοντέλο έχει υιοθετήσει και την κάρτα γραφικών Radeon Pro Vega της AMD με αυτόνομη μνήμη 4GB που φέρνει έως και 80% ταχύτερη επεξεργασία γραφικών σε σχέση με την προηγούμενη υλοποίηση. Το συγκεκριμένο desktop με την 4K οθόνη έχει τιμή εκκίνησης στα 1299 δολάρια.
Το μοντέλο iMac των 27 ιντσών, δηλαδή η έκδοση με την μεγαλύτερη οθόνη, έχει αποκτήσει τον 9ης γενιάς επεξεργαστή της Intel σε εκδόσεις με έξι ή οκτώ πυρήνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!