Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Ανεπηρέαστο από τη ρύπανση το project «Αθηναϊκή Ριβιέρα»
[Η Ναυτεμπορική]: Ανεπηρέαστο από τη ρύπανση το project «Αθηναϊκή Ριβιέρα»

[Η Ναυτεμπορική]: Ανεπηρέαστο από τη ρύπανση το project «Αθηναϊκή Ριβιέρα»

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στον Αστέρα Βουλιαγμένης, προκειμένου να είναι έτοιμο το συγκρότημα να λειτουργήσει στις αρχές Ιουνίου του 2018, ως Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Του Αντώνη Τσιμπλάκη
[email protected]
Ανεπηρέαστο αφήνει, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το τουριστικό προϊόν, της υπό ανάπτυξη Αθηναϊκής Ριβιέρας, η περιβαλλοντική ρύπανση που προκάλεσε η διαρροή πετρελαίου από το δεξαμενόπλοιο «Αγία Ζώνη ΙΙ». Τα ξενοδοχεία της παραλιακής ζώνης συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά και δεν έχουν δεχτεί παρά μόνο λίγες ακυρώσεις από τους ξένους τουρίστες, κάτι όμως που θεωρείται συνηθισμένο. Επίσης δεν έχουν καταγραφεί παρά μόνο λίγα παράπονα, ενώ και οι ξενοδόχοι ενημερώνουν αναλυτικά τους πελάτες τους για την κατάσταση.

Το κυριότερο, όμως, όπως επισημαίνουν στη «Ν» παράγοντες της αγοράς, είναι ότι στα συμβόλαια που διαπραγματεύονται τώρα οι ξενοδόχοι με τουριστικούς οργανισμούς για την επόμενη σεζόν δεν έχει τεθεί κανένα ζήτημα σχετικά με τη ρύπανση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των ξενοδόχων αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν έχει βγει ερμηνευτική εγκύκλιος για το τέλος διαμονής και δεν γνωρίζουν πώς θα γίνει η χρέωση, αναφέρουν χαρακτηριστικά στη «Ν». Σημειώνεται ότι η Αθήνα έχει λίγα συμβόλαια, αφού κινείται περισσότερο με απευθείας κρατήσεις, κυρίως για city break, αλλά η θετική κίνηση που καταγράφεται στα συμβόλαια είναι ενδεικτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!