Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: ΑΝΕΛ: Πολιτική ενότητα για την αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων
[Η Ναυτεμπορική]: ΑΝΕΛ: Πολιτική ενότητα για την αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων

[Η Ναυτεμπορική]: ΑΝΕΛ: Πολιτική ενότητα για την αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων

Την αναγκαιότητα ενότητας του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων της χώρας για την αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας υπογράμμισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Την αναγκαιότητα ενότητας του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων της χώρας για την αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας υπογράμμισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. Σε συνέντευξη Τύπου από την Αλεξανδρούπολη, ο κ. Καμμένος ζήτησε την αναβολή της συζήτησης, τις επόμενες ημέρες, της πρότασης μομφής από τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ τόνισε και τη γεωπολιτική σημασία του Έβρου ως ενεργειακού κέντρου της Ανατολικής Μεσογείου.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα, στην περιοχή του Αιγαίου, «με συνεχείς παραβιάσεις του εναερίου χώρου, που οδηγούνται σε εμπλοκές και αερομαχίες. Παραβιάσεις του θαλάσσιου χώρου του Διεθνούς Δικαίου στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και στην κυπριακή ΑΟΖ”, με τις οποίες η γειτονική χώρα “προκαλεί και την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και το Διεθνές Δίκαιο»..

«Έχουμε, για πρώτη φορά ίσως μετά από αρκετά χρόνια, ομόθυμα καταδίκη της τουρκικής προκλητικότητας από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από το υπουργείο Εξωτερικών της Αιγύπτου, απ’ το Ισραήλ, από τις σύμμαχες χώρες… Δεν μπορεί να ζητούμε και να έχουμε αυτή τη στιγμή τη στήριξη όλων των συμμαχικών χωρών, την καταδίκη της Τουρκίας για την προκλητική αυτή συμπεριφορά και να μην κάνουμε το ελάχιστο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!