Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ν. Ανδρουλάκης: Την Κυριακή θα υπάρξουν εκπλήξεις
[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Ανδρουλάκης: Την Κυριακή θα υπάρξουν εκπλήξεις

[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Ανδρουλάκης: Την Κυριακή θα υπάρξουν εκπλήξεις

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι πρέπει να πάψουν τα κόμματα να έχουν τη σημερινή μορφή. Όπως είπε, τα αρχηγικά κόμματα, όπου κουμάντο έκανε ο αρχηγός κι η παρέα του προκάλεσαν ζημιά στη πατρίδα μας. «Ήταν κόμματα τα οποία λειτουργούσαν με όρους κράτους. Το κράτος ήταν λάφυρο. Αυτό πρέπει να αλλάξει».

Την Κυριακή θα υπάρξουν εκπλήξεις διότι ο κόσμος θέλει να γυρίσει σελίδα, προέβλεψε ο υποψήφιος για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος, μιλώντας στον Real FM, περιέγραψε το ύφος και το ήθος που πρέπει να έχει ο φορέας.

Ερωτηθείς ποιος θα είναι ο εκπρόσωπος της παράταξης στη Βουλή εφόσον εκλεγεί ο ίδιος, τόνισε ότι αυτό θα αποφασιστεί από το ιδρυτικό συνέδριο:

«Η κ. Γεννηματά με τον κ. Θεοδωράκη είπαν ότι πρέπει να υπάρχουν δυο Κοινοβουλευτικές Ομάδες. Αυτό είναι ένα επίδικο ζήτημα ο οποίο θα το αξιολογήσουν οι πολίτες, οι συνιδρυτές στο ιδρυτικό μας συνέδριο. Άρα δεν μπορεί να τεθεί το ερώτημα αυτό σήμερα σε μένα όταν έχουν ήδη προαποφασίσει για τις δύο Κ.Ο. Η δημοκρατία επιβάλλει να περιμένουμε το ιδρυτικό συνέδριο. Για τέτοια θέματα δεν αποφασίζει ούτε ο αρχηγός ούτε οι αρχηγοί των κομμάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!