Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Άνδρας ανατινάχθηκε έξω από το κτήριο της δημόσιας τηλεόρασης στην Αμπχαζία
[Η Ναυτεμπορική]: Άνδρας ανατινάχθηκε έξω από το κτήριο της δημόσιας τηλεόρασης στην Αμπχαζία

[Η Ναυτεμπορική]: Άνδρας ανατινάχθηκε έξω από το κτήριο της δημόσιας τηλεόρασης στην Αμπχαζία

Άνδρας ανατινάχθηκε στον περίβολο του κτηρίου της δημόσιας τηλεόρασης στην Αμπχαζία, αυτόνομη επαρχία της Γεωργίας η οποία έχει κηρύξει την ανεξαρτησία της υποστηριζόμενη από τη Ρωσία, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Αμπχαζίας, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο RIA.

«Ένα άτομο ανατινάχθηκε στον περίβολο της τηλεόρασης. Είναι σαφές ότι είχε βόμβα και είναι πιθανό ότι δεν ήταν μόνος», δήλωσε ο Αμπχάζιος υπουργός Εσωτερικών Ασλάν Κομπάχια, ο οποίος πρόσθεσε ότι για το επεισόδιο διεξάγεται έρευνα.

Ο υπουργός διευκρίνισε στο ρωσικό πρακτορείο Interfax ότι «η σορός ενός γενειοφόρου άνδρα» βρέθηκε στο σημείο της έκρηξης.

Η επίθεση δεν προκάλεσε άλλα θύματα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Η Αμπχαζία, μικρή περιοχή η οποία συνορεύει με τη Ρωσία και βρέχεται από τη Μαύρη Θάλασσα, κήρυξε την ανεξαρτησία της και την υπερασπίστηκε στη διάρκεια πολέμου με τις γεωργιανές δυνάμεις μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Η Ρωσία, η οποία υποστηρίζει επίσης τη Νότια Οσετία, έτερη περιοχή της Γεωργίας που βρίσκεται στα σύνορά της και έχει αποσχισθεί, αναγνώρισε την ανεξαρτησία των δύο περιοχών έπειτα από έναν πόλεμο-αστραπή με τη Γεωργία τον Αύγουστο του 2008.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!