Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ανδ. Λοβέρδος: Σε εθνικιστικό παραλήρημα ο Ερντογάν
[Η Ναυτεμπορική]: Ανδ. Λοβέρδος: Σε εθνικιστικό παραλήρημα ο Ερντογάν

[Η Ναυτεμπορική]: Ανδ. Λοβέρδος: Σε εθνικιστικό παραλήρημα ο Ερντογάν

«Οι δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί αμφισβήτησης των συνόρων πληρούν όλους τους όρους της απόδειξης, ότι βρίσκεται σε εθνικιστικό παραλήρημα. Απαιτείται επαγρύπνηση», υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος (φωτ. αρχείου).

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «βρίσκεται σε εθνικιστικό παραλήρημα», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του επικεφαλής του τουρκικού κράτους σχετικά με το τουρκικό Εθνικό Συμβόλαιο του 1920 και τα εδάφη στα οποία αυτό αναφέρεται.

«Οι δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί αμφισβήτησης των συνόρων πληρούν όλους τους όρους της απόδειξης, ότι βρίσκεται σε εθνικιστικό παραλήρημα. Απαιτείται επαγρύπνηση», υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ερντογάν σε ομιλία του υποστήριξε ότι «ορισμένοι ιστορικοί θεωρούν πως τα σύνορα του εθνικού συμβολαίου περιλαμβάνουν επίσης την Κύπρο, το Χαλέπι, τη Μουσούλη, το Αρμπίλ, το Κιρκούκ, το Μπατούμ, τη Θεσσαλονίκη, το Κίρτζαλι, τη Βάρνα και τα νησιά του Αιγαίου».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!