Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 13 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 5 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Σε αναζήτηση νέας ελεγκτικής εταιρείας η Folli Follie
[Η Ναυτεμπορική]: Σε αναζήτηση νέας ελεγκτικής εταιρείας η Folli Follie

[Η Ναυτεμπορική]: Σε αναζήτηση νέας ελεγκτικής εταιρείας η Folli Follie

Τη διακοπή της συνεργασίας με την Ernst & Young επιβεβαίωσε η Folli Follie, η οποία γνωστοποίησε παράλληλα, ότι βρίσκεται ήδη σε συνεννοήσεις για την ανάθεση του επανελέγχου των οικονομικών καταστάσεων σε νέα ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία.

Μεταξύ άλλων, υπενθύμισε ότι η Ernst & Young είχε αναλάβει τη διενέργεια ειδικού ελέγχου σε συγκεκριμένα κονδύλια των χρηματοοικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2017.

Η Folli Follie απαντώντας στην πρόσφατη ανακοίνωση της ελεγκτικής εταιρείας , διευκρίνισε ότι «παρείχε την μέγιστη δυνατή συνδρομή στην Ernst & Young κατά το ελεγκτικό της έργο, ιδίως μέσω της ανάθεσης στην Alvarez & Marsal της διενέργειας εξειδικευμένου και στοχευμένου (forensic) επιτόπιου ελέγχου στην Ασία».

Στο πλαίσιο αυτό, επεσήμανε ότι βρίσκεται ήδη σε σχετικές συνεννοήσεις για την ανάθεση του επανελέγχου των οικονομικών καταστάσεων σε νέα ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία, διεθνούς κύρους.

Σημείωσε δε, ότι τα ευρήματα από τον μέχρι στιγμής έλεγχο, στον οποίο προέβη η Ernst & Young, πρόκειται να αξιοποιηθούν από την νέα ελεγκτική εταιρεία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!